Последният мач на новия италиански шампион Наполи беше емоционален не

...
Последният мач на новия италиански шампион Наполи беше емоционален не
Коментари Харесай

Ултрасите на Наполи просълзиха легендарен нападател преди вероятно последния му мач

Последният мач на новия италиански първенец Наполи беше прочувствен освен за “партенопеите ”, само че и за нападателя на днешния им конкурент Сампдория - Фабио Куалярела.

Очаква се през това лято 40-годишният деец да приключи футболната си кариера, макар че към момента не оповестил сходно желание. Легендарният нападател на “моряците ”, който стана голмайстор номер 1 в Серия " А " за сезон 2018/19, е родом от Неапол и също по този начин е защитавал цветовете на локалния отбор, за който има 34 турнирни мача с 11 гола и 6 асистенции през сезон 2009/10.

Ето за какво преди началото на днешния дуел сред двата тима, в който Куалярела беше титуляр, ултрасите взеха решение да изненадат опитния състезател със специфичен транспарант. “Горд наследник на “партенопеите ”, от проблематично минало до славно настояще, твоята пот напои нашата фланелка, в никакъв случай няма да бъдеш пропуснат от твоите хора. Благодарим, Фабио! ”, гласеше написаното от тифозите. Самият Куалярела реагира доста прочувствено и насълзен отиде персонално да благодари на последователите.

“Съжалявам, че хората ме гледат по какъв начин единствено рева през последната седмица. Бях си заречен, че нямаше да плача през днешния ден, само че виждайки почитателите, стадиона и транспаранта… Не го чаках, в действителност. Съжалявам, не желая да рева от самото начало. Беше ми доста мъчно да се сдържа по време на загрявката. Най-важното от миналата седмица е, че Сампдория е в сигурност. Става въпрос за знамение, това е значимото. Впоследствие ще бъде плануван и планът. Както към този момент съм казвал, аз съм на разположението на клуба, който ще вземе решение за мен ”, разяснява някогашният италиански национал на почивката на мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР