Последният ден от тримесечието се характеризира с появата на информация

...
Последният ден от тримесечието се характеризира с появата на информация
Коментари Харесай

Европейската комисия отрeчe провеждане на антимонополно разследване срещу NVIDIA

Последният ден от тримесечието се характеризира с появяването на информация по отношение на интереса на европейските регулатори към активността на NVIDIA на районния пазар на ускорители за системите с изкуствен интелект. В публични мнения за Reuters представители на Европейската комисия при започване на работната седмица обявиха, че не се подхващат никакви дейности по въпросното следствие.

В понеделник, както изяснява източникът, Европейската комисия уведоми документално Reuters, че не е почнало публично следствие против NVIDIA. На собствен ред представители на NVIDIA не разясниха повече обиските, осъществени в офисите на компанията във Франция по самодейност на локалните правоприлагащи органи. Липсата на публично почнало следствие против NVIDIA способства за растежа на цената на акциите на компанията с повече от 3%.

Оптимизмът на вложителите беше допълнен и от изказванията на анализатори от Goldman Sachs, които чакат, че NVIDIA ще продължи да бъде „ главният снабдител на лопати “ в ерата на „ златната тресчица на пазара на системите с изкуствен интелект “. Предлаганите от NVIDIA платформи, съгласно специалистите, в обозримо бъдеще ще продължат да бъдат „ промишлен стандарт “, като се има поради дейното потребление на решенията на компанията от все по-голям брой играчи на пазара.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР