Последният ден от членството на Великобритания в ЕС ще бъде

...
Последният ден от членството на Великобритания в ЕС ще бъде
Коментари Харесай

Последният ден на Великобритания в Европейския съюз ще премине без празненства

Последният ден от участието на Англия в Европейски Съюз ще бъде маркиран без фанфари и без обилни тържества от страна на държавното управление, защото една огромна част от британците и ръководещите към момента правят оценка Брекзит като историческа неточност.

Премиерът Борис Джонсън сигурно не е измежду тях. Днес се чака той да се опита да зареди сънародниците си със своя оптимизъм от днешното събитие.

Той на първо време ще бъде в Съндърланд.

Британският министър председател ще ръководи особено съвещание на кабинета, след което един час преди момента на напускането, който е в 23 ч. локално време, ще направи послание към нацията. Това, което се чака Борис Джонсън да каже, значително е ясно, защото то се съдържаше в неговите речи през последните месеци. Най-вероятно той ще призове за обединяване на британците, които бяха за и срещу по време на тази изтощителна за всички тях сага.
 След 47 години участие: Днес Англия напуща Европейския съюз След 47 години участие: Днес Англия напуща Европейския съюз
Броени часове остават до напускането на Англия на Европейския съюз. В речта, която министър председателят Борис Джонсън ще произнесе час преди Лондон да из...

В Туитър Джонсън заяви, че ще чества.

В Лондон в по-късните часове са планувани манифестации на последователи и съперници на Брекзит. На митинга на последователите на напускането се чака да приказва Найджъл Фараж, въпреки и мнозина да предвиждат края на неговата политическа кариера.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР