Последният български капитан на ЦСКА, който триумфира с Купата на

...
Последният български капитан на ЦСКА, който триумфира с Купата на
Коментари Харесай

Борис Галчев: Ако се стигне до дузпи на финала, слизам от Сектор Г да бия една

Последният български капитан на ЦСКА, който победи с Купата на България - Борис Галчев, показа упованията си за идния край в шампионата против Левски.

" Левскарите видяха какво се случи с нашия клуб и се сплотиха. Но считам, че ние постоянно сме били обединени. Каквото и да стане - гледаме напред ", съобщи Галчев пред " Мач Телеграф ".

" Нито ще е последният, нито първият край сред Левски и ЦСКА. Да, " алените " не са в оптимално положение, " сините " са във напредък и в малко по-добра форма, само че през годините сме виждали, че не всеки път по-добрият побеждава. Като почитател желая ЦСКА да победи. "

" Лек превес на съперника дава треньорът. Станимир Стоилов обича да играе такива финали и го е потвърдил през годините. Левски има преимущество, само че това е добре за ЦСКА - упованията трансформират " сините " в лек любимец. "

" Съгласен съм и 240 минути да играят, единствено да победим! Няма проблем. Това е край, има двама извънредно опитни треньори и всяка неточност се санкционира, тъй че нищо чудно да има дузпи. Ако се стигне до тях, ние несъмнено ще сме в Сектор Г, напряко мога да сляза да удрям една. Доста мъчно си намерихме билети, само че ще отидем с другари. Мислех и детето ми да взема, само че ще остане за някой различен мач. Този край 100% ще счупи върха от нашия край с Монтана, сигурен съм. Очаквам да има европейско отношение от почитателите, хубави хореографии, да стане празник за двата клуба и за цяла България. Всички ще гледат този мач - у нас и в чужбина ", добави " алената " легенда.

" Не ме бива доста в прогнозите, само че 2:1 за ЦСКА. Може и в постоянното време, и в продълженията, а може и при дузпите - 0:0 до края и Левски да изпусне четири дузпи. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР