Последните седмици десните партии се активизираха и започна да се

...
Последните седмици десните партии се активизираха и започна да се
Коментари Харесай

Светльо Витков: ”Требва да се нашокат репите“ на десните лидери?

Последните седмици десните партии се активизираха и стартира да се приказва за обединяване. „ Некой требва да ви нашока репите “ – по този начин типично в всекидневен жанр разяснява тези дейности ръководителят на Политическа партия “Глас Народен “ Светослав Витков.
„ Ние сме просто търпеливи и най-после нещата би трябвало да се кажат с същинските им имена – кой е готин, кой е чист. Разберете, няма чисти хора в политиката. Това, съдружие сред „ Да, България “ и ДСБ беше на гърба на „ Реформаторския блок “. Не ги пазя просто като се види, че нямаме мощ поотделно би трябвало да се обединим, а не всеки поотделно да си споделя „ аз съм готин “ “, уточни още Витков пред BiT.

Венцислав Мицов, член на контролния съвет на Политическа партия „ Глас Народен “ съобщи, че е мъчно да има обединяване в дясно, до момента в който всички партии не са равнопоставени.„ Нима гласоподавателите не „ нашокаха “ репите на десните. Този чип „ сделан “ в ССР не работи и би трябвало да се рестартира тази система “, сподели Мицов.

Двамата политици бяха безапелационни, че думите на ген. Атанас Атанасов, че „ Глас Народен “ поддържа решенията на ГЕРБ в общинския съвет, са неистина.

„ Глас Народен не е част от реформаторския блок. Работим за обединяване в дясно, само че при равнопоставени условия. Не целуваме ръце. Идеята на едно обединяване е да няма водач, тъй като водачът, към който би трябвало да се съберат партиите, е самата концепция “ сподели Витков.

„ Всички сме неверни, дано да седнем и да се разберем. Врагът на десницата е самата десница. Ние не можем да се разберем, приказваме си през медиите – по какъв начин хората да гласоподават за нас? “, добави Мицов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР