Последните седмици бяха много успешни за Локомотив (Москва). Отборът се

...
Последните седмици бяха много успешни за Локомотив (Москва). Отборът се
Коментари Харесай

Фарфан няма конкуренция... в буквалния смисъл

Последните седмици бяха доста сполучливи за Локомотив (Москва). Отборът се утвърди като водач в съветското състезание, а в Лига Европа е напълно покрай класиране за етапа на директните елиминации. Във всички сполучливи мачове огромната фигура беше Джеферсън Фарфан. Перуанецът е в невероятна форма и от формалния уебсайт на " железничарите " оцениха по достолепие представянето му, като предложиха само него в анкетата за най-хубав футболист през ноември.

" Обикновено предлагаме избор сред петима футболисти, само че Фарфан беше неукротим през последния месец и просто нямаше конкуренция ", обосноваха се от Локомотив.

Статистиката на някогашния ас на Шалке 04 в действителност е впечатляваща - гол против Шериф, асистенция против ЦСКА (Москва), два гола против ФК Копенхаген и гол против СКА-Хабаровск. Междувременно, крилото означи и значимо попадение за Перу, с коието " инките " се класираха на международно състезание за първи път от 36 години. Премиер Лига 18 кръг, понеделник 27 ноември  СКА Хабаровск 1:2краен резулат  Локомотив (Москва)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР