Последните събития в OpenAI включват премахването на главния изпълнителен директор

...
Последните събития в OpenAI включват премахването на главния изпълнителен директор
Коментари Харесай

OpenAI уволни своят директор Сам Алтман

Последните събития в OpenAI включват премахването на основния изпълнителен шеф Сам Алтман и напускането от позицията на президента на компанията, Грег Брокман.

Управителният съвет на компанията уточни като причина за премахването на Алтман неналичието на поредна искреност в връзките, което попречва способността на управителния съвет да действа дейно. Вследствие на това управителният съвет е изгубил доверие в управлението на Олтман.

Мира Мурати, основен софтуерен шеф, встъпва в служба като краткотраен основен изпълнителен шеф, до момента в който компанията стартира да търси непрекъснат заместител. Комуникационният отдел на OpenAI отхвърли спомагателни мнения отвън формалната обява в блога. Според източници от компанията чиновниците са научили за измененията посредством общественото известие.

В отговор Олтман изрази признателност за времето, прекарано в OpenAI, като го назова трансформиращо както за себе си, по този начин и за целия свят. Въпреки това той също по този начин разказа прекарването от напускането си като сходно на това да четеш надгробна тирада, до момента в който си жив.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР