Последните модели на iPhone често търпят критики за това, че

...
Последните модели на iPhone често търпят критики за това, че
Коментари Харесай

Промяната, с която iPhone 16 ще се различава от предишните модели

Последните модели на iPhone постоянно търпят рецензии за това, че са изцяло идентични на външен тип и мъчно човек може да ги разграничи. Все отново, защо да си купуваш нов смарт телефон, в случай че наподобява по същия метод като остарелия ти и никой не може да разбере, че си дал толкоз пари. 
 iPhone SE 4 без екран на Samsung - за какво корейците отхвърлиха на Apple
За 5 $ по-малко - когато Samsung откаже на Apple

Кой е печелившият в тази обстановка

Докато едни мислят по този метод, а други не се вълнуват толкова от дизайна, колкотo от хардуерните характерности и продуктивността, всички се чудим с какво ново ще ни изненада iPhone 16, който ще бъде показан през септември, както повелява традицията при Apple.

Наскоро се заприказва, че евентуално модулът на камерите на гърба на смарт телефона ще наподобява много по-различно, отколкотo в предходните модели. Появиха се и няколко разновидността, които обаче няма да получават официално удостоверение до международната премиера.

The iPhone 16 Pro may have a polished titanium finish, according to yeux1122

This could make it more shiny like previous stainless steel models.
— AppleTrack (@appltrack)
А в този момент технологични блогъри настояват, че iPhone 16 евентуално ще пристигна с още една смяна във външния тип, която да го отличава от предходните модели. В случая става дума зa покритието на рамката.

Тази смяна идва откакто при15 тя за пръв път бе от алуминий, а не от неръждаема стомана, което повлия и на тежестта на устройството, сваляйки няколко грама. Според източници, представени от Phone Arena, за новия модел Apple евентуално ще употребяват нова технология, която да разреши ослепителен свършек на титаниевата рамка, с което ще се промени и цялостната визия на корпуса.
 iPhone 16 и ще се промени ли дизайнът на смарт телефона
Ще се промени ли дизайнът на iPhone

Време е за нещо ново

Новото покритие ще е също толкоз стабилно на драскотини, както и това на досегашните модели. И до момента в който тази смяна ще бъде по-осезаема за тези, които не употребяват кейсове за своя iPhone, от 9to5Google припомнят и за догатките, че новите Pro модели ще са с по-голям екран и по-големи размери като цяло, което към този момент ще е по-значителна смяна, също както и въвеждането на нов бутон върху корпуса.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР