Последните две години толкова често стават избори, че сме в

...
Последните две години толкова често стават избори, че сме в
Коментари Харесай

Нинова: Не очакваме конституционна криза, най-добре избори 2 в 1 на 9 юни

Последните две години толкоз постоянно стават избори, че сме в непрекъсната подготвеност
Не чакаме конституционна рецесия. Очакваме избори две в едно, с цел да не разкарва президентът хората два пъти до урните. Ясно е, отиваме на избори. въпросът е по кое време? Най-добре съгласно нас на 9 юни, избори 2 в 1. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

" Последните две години толкоз постоянно стават избори, че сме в непрекъсната подготвеност. Всички ние се обединихме към това, че този парламент е привършен и не може да има държавно управление. Това, че не го поличухме мандата ние, също е естествено, защото изрично декларирахме по-рано пред президента, че не го желаем ”, съобщи още Нинова.

" Когато ГЕРБ поддържаха тези промени в Конституцията, знаеха, че господин Желязков и господин Главчев са от ГЕРБ, са на тези позиции и са в този лист. Тогава гласоподаваха „ за ”, а в този момент споделя „ не, недейте. Но това е типично за Борисов - заран, обед и вечер да си сменя позициите ", сподели Корнелия Нинова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР