Последните дни, това, което се случва с главния прокурор ме

...
Последните дни, това, което се случва с главния прокурор ме
Коментари Харесай

Любена Петрова вкара Пепи Еврото и Борислав Сарафов в заговор за атентата срещу Гешев

" Последните дни, това, което се случва с основния прокурор ме потресе. Тази безочливост, смелост и безсрамие. Прочетох писмото, което е изпратено на основния прокурор ", сподели тя. (Става въпрос за писмото, което Гешев сподели пред медии, в което се приказва за Мечо Пух, за това, че е " самичък на върха на гола канара ", че " всяка приказка си има своя край " и прочие бел.ред.).

" Това са изрази, които Петров употребяваше по 5-6 пъти дневно. В това писмо аз зървам него ", безапелационна е Павлова.

 

" Няма вид да е писано от различен човек - от 8 години пребивавам с него и протоколирам всичко, което той споделя. "

Павлова споделя, че тъй като Еврото не може по едно и също време да го измисли и да го напише - тя е била " в действителност стенограф ".

 

" По този метод ти да вдигнеш ръка, да налетиш на основния прокурор, това приказва за доста сериозен ментален срив или за това, че някой стои зад теб доста сериозен. 

 

Бившата брачна половинка на Еврото разкри, че доста прокурори са посещавали ресторант “Осемте джуджета ”, без Иван Гешев, който в никакъв случай не бил ходил, за сметка на Борислав Сарафов, който го е посещавал по няколко пъти в седмицата.  Тя разясни, че един от главните сътрудници на Петров бил Борислав Сарафов. Емилия Русинова също е посещавала ресторанта постоянна и е била в близки партньорски връзки с Петров. 

Павлова изясни, че постоянно е осигурявала логистика, когато се е налагало и тя е била обвързвана със снимане или следене на някой. Тя добави, че се е решила да даде изявление тъкмо в този миг, тъй като  през последните няколко дни е схванала, че е бременна и вместо да се зарадва се е ужасила от реакцията на Петров.

 

" Ужасих се какво би направил на момчето, с което пребивавам, какво би направил с мен. Мисля, че ще станат доста страшни неща, в случай че проектът, който е задействан, бъде изпълнен до дъно. Тогава евентуално Сарафов ще остане основен прокурор до избора на идващ. Този човек ще ме унижи. От това, което съм видяла правосъдната система е доста корумпирана ". 

 

" Тук съм, тъй като съм ужасена. Последните месеци се случиха толкоз доста страшни неща в тази страна. В доста от тях виждам почерка на някогашния ми брачен партньор. Може би би трябвало да вметна, че от година и девет месеца не съм си виждала детето, защото той го отвлече ", сподели Павлова. 

" Адвокати ми обясниха, че няма по какъв начин един родител да си отвлече детето, само че той го взе. Реших, че няма да се примиря, каквото и да стане. От две години изпитвам доста мощни усложнения да си намеря юрист, който да се заеме с проблема с детето ми, защото на никой не му се занимава с него. Просто хората знаят какъв брой е замърсен и че не е добре с главата и не желаят да влизат в това. От година и девет месеца аз не съм си виждала детето ", добави тя.

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР