Последните дни бяха изключително благодатни за любителите на хумористични колажи

...
Последните дни бяха изключително благодатни за любителите на хумористични колажи
Коментари Харесай

Леглото, Сънчо и дрона: Реакциите в интернет след изтеклите снимки от премиерската спалня

Последните дни бяха извънредно плодородни за феновете на хумористични колажи на политическа тема в България. Те таман се бяха отърсили от облиците на Васил Божков като Али Баба с пура и тениска с череп и на Красимир Каракачанов, яхнал зенитно оръдие и тогава в съзнанието им се настани подпорната стена на Алепу, която единствено наподобява на хотел. Ситуацията на карикатурния онлайн фронт не просто не се успокоява, тя ескалира!

Към момента подигравката е застигнала двамата най-овластени мъже в страната – министър председателят Бойко Борисов и президентът Румен Радев.
Радев за дрона: За разлика от Борисов, моята фикция има лимит Брифингът през вчерашния ден беше опит да се търси геополитическа индулгенция за скандал на открито, съобщи президентът
За положително или за неприятно, в границите на един ден на изобретателните консуматори им беше дадена опцията да се подиграят с два сюжета. Първи пристигнаха изтеклите през вчерашния ден фотоси, на които се твърди, че министър председателят Бойко Борисов спи в компанията на пачки, револвер и различен сходен инвентар.

Дали преднамерено, или не, само че по време на изключителния си брифинг Борисов съумя да въодушеви онлайн зевзеците и в напълно друга посока - показа за симпатичната другояче междусъседска обстановка, в която президентът Румен Радев вдигал дрон над резиденцията му и се налагало екипите на НСО да се трансформират в звено за взаимозависимост, което да измолва президента да си прибере безпилотника.
Маноил Манев: Случващото се с изтеклите фотоси е политическо-мафиотска офанзива Според депутата от ГЕРБ НСО не си е свършила част от работата, с цел да се появят "такива мафиотски закани към премиера "
Дали фотосите са монтаж, или не са, дали в дневния ред на Радев е заложено да следи премиера – няма никакво значение. Поне не и за обществените мрежи.

Сънчо, Митьо Пищова и " оная торбичка "

Ето и някои от най-сполучливите закачки, които бяха пуснати във „ Facebook “:

„ Сподели тази спалня, в случай че искаш нощното ти шкафче да се изпълни с пачки “, приканва един от миймовете.
Снимка: Фейсбук
„ Когато стане 20:00 ч. и си гледал „ Сънчо “ – споделя пък различен консуматор за „ сладкия сън “ на индивида на фотографията
Снимка: Фейсбук
„ Да, дремя с Пищова “ – гласи различен, като на фотографията е изобразен известният търновски политик, държавник, предприемач, безгрижник, фен на красивите дами (и още няколко титли) Димитър Маринов, по-познат като Митьо Пищова.
Снимка: Фейсбук
Не може и без прословутата торбичка, поради колажите с която някои се майтапят, че Красимир Каракачанов ще върне наложителната казарма за всички с потвърдено притежаване на " Фотошоп " – все някъде би трябвало да се сложат „ пачките “.



Впрочем, ето го и самият вицепремиер.

Снимка: Фейсбук
Гласът на Деси Добрева евентуално работи и по този начин на някои хора. Ние не сме от тях, да вземем за пример.



Какво ли ще последва тук...

Империята отвръща на удара

След въпросните фотоси, министър председателят даде обширна конференция, на която пък сподели, че президентът го следи с дрон.

И реакциите не закъсняха:
Снимка: Фейсбук
Военната закалка си е военна закалка.
Снимка: Фейсбук
Зимата може и да си отиде, само че Игра на дронове продължава...
Снимка: Фейсбук
„ Здравей, Борисов. Как си? – Радев “
Снимка: Фейсбук
Коментара за тази обява оставяме на вас...
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР