Последни данни за разпространението на коронавируса:С над 2 промила алкохол.

...
Последни данни за разпространението на коронавируса:С над 2 промила алкохол.
Коментари Харесай

ОБЗОР: ФСБ: Взривът, използван на Кримския мост, е минал през България, пловдивчанин подобри рекорд в “Колодрума“

Последни данни за разпространяването на ковид:

С над 2 промила алкохол. Полицай бе хванат да кара пийнал край Кюстендил, само че не при инцидентна инспекция, а след злополука, провокирана от самия него. За благополучие потърпевши няма, служителят на реда също е добре.

Започват инспекции  затова дали има пропуски в онлайн тегленето на заеми. Това оповестиха от прокуратурата в Пловдив по време на брифинг, откакто през вчерашния ден бе оповестена грандиозна машинация от млада двойка, която е взела над 90 000 лв..

Парите от първия транш по Плана за възобновяване се чакат през идните седмици, съобщи вицепремиерът Атанас Пеканов.

Руската Федерална работа за сигурност (ФСБ) твърди, че бомбата е изпратена при започване на август от Украйна за България. Това сочат резултатите от следствието на детонацията на Кримския мост, в което продължава да участва " българската диря ". За " мозък " на интервенцията е разгласен ръководителят на Службата за военно разузнаване на Украйна (СВР) Кирил Буданов.

Категорични сме, че мястото на България е в Шенгенското пространство. Това сподели служебният министър председател Гълъб Донев при започване на държавното съвещание. Той уточни, че няма да допусне българската граница да се употребява за вътрешнополитическа приложимост. 

Родители настояват, че седмокласник е съумял да влезе в учебно заведение с газов револвер. Действието се развива в столичното 60-о учебно заведение „ Св. Св. Кирил и Методий “ в квартал „ Бенковски ”. В следствие револверът изчезва от раницата на момчето, което го е внесло, а родителите заплашват да не пускат децата си на учебно заведение.

Бус се е обърна в дейната лента на Автомагистрала „ Тракия ” тази заран, научи  TrafficNews . Инцидентът се е случил на 127-ми километър, на изхода в посока Бургас на Карловско шосе.

48-годишният Антон Асенов, по прякор Мустафата, не се призна за отговорен пред съда. Повдигнатите против него обвинявания са за даване на пространства за осъществяване на полови услуги и за пране на пари.

Сигнал за изплувал мъртвец на мъж в язовир „ Кърджали “ край на село Брош е бил подаден през вчерашния ден към 12 часа. Екип на противопожарната работа извадил тялото на брега. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е направила оглед. Установено било, че тялото е на 63-годишен мъж от село Срединка, който липсващ при започване на месец декември предходната година. Не са били открити следи от насилствена гибел.

Липсата на електричество блокира към този момент повече от час Гранично-контролния пропусквателен пункт Капитан Андреево за влизане в Турция и назад към България. Агрегатите също са развалени и не работят. При тази обстановка не могат да бъдат обработвани колите и хората на границата.

Продължават и мненията за възможни обединения в новия парламент.

5-годишно момиченце от България се е удавило в басейна на хотел в турския курорт Алания, заяви вестник „ Сабах “. Детето е било на отмора с родителите си.

Над 100 бали люцерна са унищожени при пожар през вчерашния ден в землището на село Селци.

Най-добрият пловдивски колоездач Николай Генов от клуб " Цар Симеон 1898 " усъвършенства националния връх на едночасово каране на писта. Рекордът беше усъвършенстван в пловдивската зала  " Колодрума ". 

Зрелищен пердах на оживено кръстовище в Казанлък се е случил през днешния ден. Видео от случая бе оповестено в обществената мрежа фейсбук. Оказва се, че случката се развива единствено на метри от постройката на полицията в града.

Митническите чиновници от Русе иззеха 986 литра гориво, 62 литра алкохол, както и 280 къса цигари без документи за заплатен данък.

Българският клуб „ Цар Борис III ” в Охрид, който бе открит преди дни, е бил атакуван от въоръжен локален жител. Посегателството е станало към 14:00 часа, а за него заяви пловдивчанин, който  е бил на посещаване в Охрид и се е срещнал с локалните мъже,  открили клуба.

Българин е задържаният в Солун за трафик на 26 незаконни мигранти, измежду които четирима малолетни, заяви " Ефимерида ". Сирийците били скрити в особено приспособен тайник на покрива на камиона.

Нов пожар обгазява пловдивчани, алармира четец на TrafficNews. Този път димът идва от Столипиново и отново става въпрос за запалени гуми и боклуци. Все още няма екип на пожарната.

Корнелия Нинова, Борислав Гуцанов и Гергана Алексова-Величкова не се явиха на разпит при прокурор Георги Иванов по жалбата на Кирил Добрев в Софийската районна прокуратура.

Руските дипломати към този момент ще влизат в България с виза. Това излиза наяве от решение на Министерския съвет през днешния ден, с което отчасти се стопира действието на текстове от конвенция сред България и Русия за взаимните пътувания на жители.

Катастрофа затрудни придвижването на Рогошко шосе. Минути след 15 ч. през днешния ден е получен сигнал, че лек автомобил „ Опел ” със 71-годишен водач лишил преимуществото и се сблъскал с мотоциклет „ Кавазаки ”.

Общинският съвет ще гласоподава на утрешната сесия присъединението на село Белащица към Община Пловдив, в случай че референдумът  в селото бъде позитивен. 

" По тематиката Путин - Украйна няма да върша взаимни отстъпки ", това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на ексклузивен брифинг на партията.

Бившият финансов министър Милен Велчев съобщи, че в този момент е моментът да България да влезе в Еврозоната.

Мъж е бил избавен от пламнал апартамент в София.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР