Последната цифра от годината на раждане разкрива много за вас.

...
Последната цифра от годината на раждане разкрива много за вас.
Коментари Харесай

Какво разкрива последната цифра на годината ви на раждане?

Последната цифра от годината на раждане разкрива доста за вас.

Според античния китайски календар всяка година над Земята господства един от детайлите: огън, вода, въздух, земя, дърво или метал. Астролозите имат вяра, че всеки детайл оставя мощен отпечатък върху характера и ориста на индивида. И е кодиран в последната цифра на годината на раждане.

Коя е последната цифра от годината на вашето раждане? Научете повече за себе си.

0 или 1
Вашият детайл е метал. Посока – запад. Цвят – бял. Време от годината – есен.

Представителите на този детайл знаят какво желаят. За тях е значимо да получат самопризнание от другите, само че във всяка обстановка са подготвени да защитят своята позиция. Те не се опасяват от самотата, способни са да оцелеят в много сложни условия. Те слагат огромни условия към себе си и близките. Те обичат парите и властта, а от време на време и първокласния живот.

2 или 3
Вашата буря е вода. Посока – север. Цвят – черен. Време от годината – зима.

Представителите на водния детайл постоянно плуват надолу по течението и са подвластни от мнението на другите хора. Те са отзивчиви, имат развита вътрешен глас и затова работят сполучливо в дипломатическата сфера и там, където другите имат потребност от помощ. Представителите на водния детайл са склонни да манипулират другите, мистериозни са и от време на време неискрени в персоналните връзки.

4 или 5
Вашият детайл е дърво. Посока – изток. Цвят – зелен. Време от годината – пролет.

Отворени към света и постоянно са великодушни. Те са работливи и поемат повече задания, в сравнение с могат да се оправят.

Творчеството и безапелационният им гений им оказват помощ да бъдат сполучливи в съвсем всяка област. Хората от този детайл са доверени другари и идеални членове на екипа. Те обаче би трябвало да се опитат да не бъдат подвластни от другите.

6 или 7
Вашата буря е огън. Посока – юг. Цвят – червен. Време от годината – лято.

Представителите на стихията огън са енергични, постоянно търсят новото и преследват задачата си по всевъзможен метод. Те са положителни водачи поради своята просветеност и харизма. Те могат да бъдат нападателни. Самотата ги потиска, само че при общуването те постоянно са извънредно егоистични и не вземат поради мнението на другите хора.

8 или 9
Вашият детайл е земя. Посока – център. Цвят – жълт. Сезон – всички.

Представителите на земната буря се грижат за околните си, само че самите те също се нуждаят от обич. Те са склонни да извличат полза, даже когато основават другарства. Развитата вътрешен глас им разрешава да виждат по-големи вероятности във всеки бизнес, само че неналичието на авантюризъм пречи на високите им достижения. Те търсят цялостен надзор и всяка неустановеност освен ги тревожи, само че може да ги докара до меланхолия или обсесивен боязън, написа lupa.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР