Последната седмица на април е тук. Ето какви емоции и

...
Последната седмица на април е тук. Ето какви емоции и
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Любовни трепети за Водолей, Везни и Близнаци

Последната седмица на април е тук. Ето какви страсти и изненади да чака всеки зодиакален знак.
Овен
При вас, Овни, при започване на седмицата са вероятни компликации и обърквания при осъществяване на ежедневните задания. Бъдете деликатни при подписването на нови контракти и не се предоверявайте. След четвъртък не е изключено да си имате работа с непознати финанси, наследства или заеми. Някои от вас ще си вършат зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.
Телец
В началото на седмицата е допустимо вие, Телци, да се погрижите за жилищата си. Много е евентуално да предприемете ремонт, да си закупите нова мебел или апарат или да измененията обзавеждането си. Не са изключени задължения с по-възрастни родственици. След четвъртък ще съумеете да предприемете забележителен пробив в службата и да извършите усещане на заобикалящите със знанията и уменията си. По всяка възможност ще ви се отворят нови благоприятни условия за развиване.
Близнаци
Голяма част от вас, Близнаци, при започване на седмицата ще имат триумф с любовните въпроси. Възможно е да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към непосредствен до вас човек. След четвъртък е ще се погрижите за здравето и тонуса си. Не е изключено да въведете нова диета или спорт в режима си.
Рак
Вие, Раци, при започване на седмицата ще сте с отличен бизнес усет. Много е евентуално да стартирате нови планове или да се включите в активност, която да се окаже извънредно сполучлива и доходоносна в следствие. По всяка възможност ще кипите от сила и ще знаете тъкмо къде и по какъв начин да я влагате, с цел да вървите напред. След четвъртък не са изключени фамилни задължения или изкарване на интензивно време с родственици.
Лъв
Вие, Лъвове, ще сте доста отзивчиви при започване на седмицата. Възможно е да имате доста забавни срещи, позвънявания, известия или доставки. Ще знаете, по какъв начин да се харесате, с цел да срещнете нужните ви поддръжка и препоръки. След четвъртък не е изключено да припечелите спомагателни средства или да извършите нови печеливши вложения.
Дева
Възможно е вие, Деви, да отделите огромно внимание на непосредствен ваш другар през седмицата. Ще му окажете нужната помощ и поддръжка и ще преоткриете и затвърдите другарството си. След четвъртък ще извършите значим пробив в службата и ще имате триумф с план, който от известно време ангажира вниманието ви.
Везни
На вас, Везни, началото на седмицата не е изключено да ви предложи забавни провокации в службата.Ако съумеете сполучливо да се справите с тях, ще извършите мощно усещане на значими за израстването ви хора, с помощта на които ще ви се отворят нови порти и благоприятни условия. След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате интензивно. В много от случаите сполучливо ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.
Скорпион
Вие, Скорпиони, ще сте доста състрадателни през седмицата и не е изключено да се впуснете да помагате на хора или животни в потребност. Някои от вас ще се ангажират с креативен планове или с разнообразни обществени действия, които може да се окажат доста потребни за развиването ви. След сряда е допустимо да получите забавени заплащания или да се занимаете с покупко-продажба на артикули или услуги.
Стрелец
Вие, Стрелци, е допустимо да получите защита или хвалба от хора, които са значими за вашето израстване и развиване. Ще сте отзивчиви и ще знаете по какъв начин да се харесате, с цел да имате триумф. В любовен проект е допустимо нещата към вас доста да се раздвижат и да получите забавни оферти, на които ще ви е извънредно мъчно да устоите. Заетите от вас е значимо да внимават да не разгневят колегата със закачливото си държание.
Козирог
Вие, Козирози, при започване на седмицата ще сте доста пробивни и целеустремени. Благодарение на старателността и професионализма си, ще имате доста триумфи на служебното занятие. След четвъртък ще сте в действителност прочувствени. Настроенията ви постоянно ще са менят и ще плашат или озадачават близките. Внимавайте да не изливате гнева си върху тях и се постарайте да релаксирате и разпускате дейно, най-добре с плуване, йога или танци.
Водолей
Вие, Водолеи, се чака при започване на седмицата да започнете значими за вас планове и да сте в действителност борбени и постигащи. Ще знаете по какъв начин да се харесвате на заобикалящите. След четвъртък огромна част от вас ще имат прогрес в любовта. Ако сте в съществено партньорство се чака да постигнете взаимни отстъпки и съгласие с най-близкия до вас човек и да изгладите неща, които от дълго време тормозят и двете страни, а в случай че сте свободни ще изкарате време с някого, който харесвате.
Риби
Вие, Риби, при започване на седмицата не е изключено да станете по-откровени в любовта. Ще заявите по-директни позиции пред обичания, което доста ще улесни връзката ви. След четвъртък ви чакат огромни промени в професионален проект. В работата може да развиете напълно нов метод към нещата и да погледнете обстановките, в които попадате под нов ъгъл, което доста ще подкрепи триумфа ви.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР