Последната съпруга на легендарният главен редактор на в. Труд“ Тошо

...
Последната съпруга на легендарният главен редактор на в. Труд“ Тошо
Коментари Харесай

Последната жена на Тошо Тошев роди от друг

Последната брачна половинка на именитият основен редактор на в. „ Труд “ Тошо Тошев, който напусна този свят на 88-годишна възраст през септември – журналистката Цвета Маркова, е родила дете от нов мъж.

 

Цвета е станала майка преди няколко месеца на бебето Стефи, чийто татко е 43-годишният футболен треньор Владислав Вутов – по-млад от нея с 6 години.

 

Припомняме, че през предходната година Тошев разкри, че последната му брачна половинка го е зарязала по време на пандемията и не скри огорчението си от следващия провален брак. Тогава той показа, че тя просто си е тръгнала като добави, че преди този момент й е купил апартамент.

 

Журналистът се залюбил със доста по-младата от него Цвета в редакцията на издавания от него за към 3 години в. „ Преса “, където тя била състезателен кореспондент. След куп премеждия двойката подписаха брак и се разделиха в края на 2021 година Възрастовата разлика от над 30 години въобще не притесняваше Тошев, даже в противен случай – той бе доста горделив с хубавицата.

 

 

Уви обаче и този му брак, както и предходните 4, не устоя на тестването на времето. Очевидно малко по-късно Цвета е срещнала новата си обич – треньорът Владислав Вутов, от който е родила дете неотдавна. Според някои, Цвета се е познавала с него преди този момент около репортерската си специалност. Макар и грохнал от раздялата им, Тошев се сдобри с Цвета, която пък не спираше да плаче на погребението му. Тя обаче не общуваше изключително интензивно със синовете му.

 

 

Буквално дни преди гибелта си, Тошев показа в изявление, че доста съжалява, че е останал самичък, въпреки да се определяше като „ фамилен вид човек “. Към днешна дата Цвета Маркова е надалеч от публицистиката – има лично студио за йога за деца, в което е инструктор, както и малко квартално магазинче. Щастлива е с новата си обич и гледа напред.

 

Така и не излиза наяве дали възнамеряват брак с Владислав Вутов. Преди да се омъжи за Тошев, Цвета има един провален брак зад тила си с митничар, от който има две деца. С него се развежда, с цел да пристане на Тошев, с който се разделят след 8 години дружно.

Инфо: Уикенд

Тагове: Тошо Тошев Цвета Маркова Владислав Вутов футболен треньор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР