Последната роза в епизод 19 на Ергенът бе за Катя.

...
Последната роза в епизод 19 на Ергенът бе за Катя.
Коментари Харесай

Коя дама напусна “Ергенът“ в епизод 19

Последната роза в епизод 19 на " Ергенът " бе за Катя. Без цвете остана певицата Киара.
Прочетете още
„ Тъжно ми е. Яд ме хваща, тъй като има други девойки, които трябваше да си тръгнат преди мен “ – разяснява бургазлийката.

„ Доста откровени усеща изпитах. Съжалявам, че не можахме да ги споделим. Надявам се да намериш това, за което си пристигнал “ – сподели Киара на разлъка с Ергенът. 

„ Аз също. Благодаря ти, че беше тук! “ – отвърна й Алек.

„ Следвай сърцето си. То няма да те излъже “ – промълви Киара на ухото на Ергенът, до момента в който го прегръщаше за довиждане.

„ Разочарована съм, тъй като започнах да чувствам доста мощни усеща. Като знам, че някое от девойките ще си тръгне с този човек... Разкрила съм се значително, а това го върша доста рядко “ – показа певицата пред камерата на сантименталното риалити.
  

Коя е Киара?
24-годишната Киара Маджарова е от Бургас, където приключва типичен балет. В момента е модел, а от година и поп-фолк реализатор в лейбъла на Емануела. Най-популярната ѝ ария носи името „ Закачен “ – парче, което за негативно време се трансформира в цялостен шлагер в платформата Tik-Tok.

Киара дефинира себе си като работлива, красива и амбициозна. Десет години е упражнявала художествена гимнастика, като е била и в националния тим на България. Има доста извоювани медали от надпревари и интернационалните шампионати, само че ѝ се постанова да приключи кариерата си на състезател поради сериозна травма. Спортът я научава на дисциплинираност и хъс, които придвижва и в работата си, целеустремена към върха.

Не крие, че е дива и първична – постоянно е открита, тъй като няма защо да се преструва или тормози. Винаги споделя цялата истина, с риск да има ядосани. Работата ѝ като фолк певица я прави щастлива. Вярва, че човек би трябвало да следва сърцето си, а не хорското мнение. Убедена е, че е основана за сцената, и се усеща в кожата си повече от всеки път. Заради натовареното си всекидневие, обаче, Киара е необвързана, написа ladyzone.bg.

Определя себе си като мощно влюбчива – желае мъжът до нея да е крепко стъпил на земята и да държи на думата си. Не обича високопарни думи, а дейности. Киара е наясно, че мъжете я обожават, а дамите желаят да са като нея, и е твърдо уверена, че никой не може да ѝ устои.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР