Последната продукция на Netflix, в която гледахме Бенедикт Къмбърбач, бе

...
Последната продукция на Netflix, в която гледахме Бенедикт Къмбърбач, бе
Коментари Харесай

Eric с Бенедикт Къмбърбач - най-новият драматичен трилър на Netflix

Последната продукция на Netflix, в която гледахме Бенедикт Къмбърбач, бе The Wonderful Story of Henry Sugar. След като тя остави ослепителен отпечатък в съзнанието ни с майсторската режисура на Уес Андерсън и очарователната игра на английския артист, нямаше по какъв начин да подминем новините към идващия му план със стрийминг платформата.
 Уес Андерсън и екранизацията му на The Wonderful Story of Henry Sugar с Бенедикт Къмбърбач
Ново потапяне в света на Уес Андерсън

Режисьорът екранизира Роалд Дал

Вече знаем, че това е шестсерийният трагичен трилър Eric. Главната роля е поверена на Бенедикт Къмбърбач, който изиграва кукловода и основател на наличие за детска телевизия Винсънт. Той е татко в обезверено търсене на деветгодишния си наследник Едгар (Айвън Хау), който изчезва една заран на път за учебно заведение.

Изпълнен със самоомраза и виновност след случката, бащата взема решение, че ще откри излаз в рисунките му на куклата-чудовище Ерик. Винсънт е уверен, че в случай че накара героя да оживее по малкия екран, синът му ще се върне вкъщи.

Докато прогресивно разрушителното държание на бащата отчуждава фамилията му, сътрудниците му от работа и даже детективите, които се пробват да му оказват помощ, въображаемият Ерик се трансформира в единствения му съдружник в устрема да върне момчето си вкъщи.

Действието в сериала се развива през 80-те години в Ню Йорк, където и протичат фотосите главно, написа Deadline. Продукцията обаче е на Обединеното кралство, като част от екипа е и Бенедикт Къмбърбач, дружно с Аби Морган, която е и сценарист, Джейн Федърстоун, Луси Дайк и Луси Форбс, която пък е и режисьор.

В Eric ще забележим също и актьорите Габи Хофман, Маккинли Белчър III, Дан Фоглър, Фийби Никълс, Кларк Питърс, Дейвид Денман и други.
 The Roses с Бенедикт Къмбърбач и Оливия Колман - новият филм по “Войната на семейство Роуз ”
И Бенедикт Къмбърбач влиза във “Войната на семейство Роуз ”

В нова версия на черната комедия

Eric e от 30 май в Netflix
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР