Последната капка, която преля чашата на търпението на хората –

...
Последната капка, която преля чашата на търпението на хората –
Коментари Харесай

Чужди медии за България: Те не искат повече да търпят арогантния елит

Последната капка, която преля чашата на търпението на хората – по този начин Христо Иванов разказва случилото се на плажа край Росенец с което започнаха митингите в България. Пред организация Франс Прес някогашният министър на правораздаването и водач на " Да, България " споделя, че нещата би трябвало да се трансформират " преди хората да стартират да гласоподават с краката си и да напущат България, тъй като не виждат бъдеще тук. " Христо Иванов изяснява още, че младежите, завърнали се в България поради пандемията, не могат да търпят арогантната безотговорност на недосегаемия хайлайф.

По-нататък в кореспонденцията се споделя за други трима водачи на митингите, известни в България като " Отровното трио ". Николай Хаджигенов, който е един от тях, споделя: " Запалихме искрата и в България за пръв път се заражда гражданско общество. " В кореспонденцията става дума и за митинга, изпратен от триото до немското посолство.

Протестиращите желаят промени на обществените системи

" Европейските фондове се източват под носа им, а те се вършат, че не виждат, " разяснява Хаджигенов. В кореспонденцията на Франс Прес става дума и за митингите на майките на деца с увреждания.

Вера е излязла на улицата, тъй като желае да бъде отстранен оня хайлайф, който е " откраднал живота ѝ ". Тя изяснява, че с 420 лв. и без да има работа няма по какъв начин да поставя нужните грижи за сина си, който има церебрална парализа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР