Последната жертва на The Traitors се прицели в колегите му

...
Последната жертва на The Traitors се прицели в колегите му
Коментари Харесай

Подигравката с четири думи на състезателя на BBC The Traitors към колегите след изгонването

Последната жертва на The Traitors се прицели в сътрудниците му в прощалната му тирада, защото те не осъзнаха, че той е Верен.

Антъни беше последният Верен, който беше изпъден от шоуто на кръглата маса, защото не съумя да убеди сътрудниците си, че не е изменник. Той получи няколко гласа, които трябваше да бъдат отхвърлени, макар че умоляваше групата, че вършат неточност.

След няколко загуби той сподели на всички да не гласоподават за него, защото това би означавало осем Верните бяха изгубени в съпоставяне единствено с един-единствен Предател. Молбите му обаче не бяха чути и той беше изхвърлен от шоуто, вследствие на което той неизбежно разкри, че е Верен, оставяйки всички изкормени.

Но до момента в който се отдалечи от шоуто вечно, Антъни направи насмешка към сътрудниците си, откакто им потвърди, че бъркат, акцентирайки главната им неточност. Той им подсети, тъкмо както беше направил по време на кръглата маса, че оставят предателите да завоюват, като добави четири думи „ оставете това да потъне “.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР