Последната жертва на лихварската дейност на Петър Александров, обвиняем за

...
Последната жертва на лихварската дейност на Петър Александров, обвиняем за
Коментари Харесай

Последната жертва на лихварската дейност на Александров: Аз съм обект на 4 години тормоз

Последната жертва на лихварската активност на Петър Александров, обвинен за убийството на Кирил Русев и наследник на починалия някогашен финансов министър Стоян Александров проговори пред БТВ.
Прочетете още
Бизнес дамата е взела заем против рента от Стоян Александров. Теменуга Стойчева комуникира само със сина му Петър. По думите ѝ с подправени документи, насила и закани, той ѝ лишава ресторант за близо 1 млн. евро. Ден преди убийството на Кирил Русев, тя търси полицията за помощ. 

За да купи имот за строителство на жилищна кооперация, през 2018 година Теменуга Стойчева взима заем от Стоян Александров и ипотекира ресторант за 950 000 евро като гаранция.

„ Първоначалната ни спогодба беше да е 10% рента, само че до момента в който стигнем от центъра до неговия офис, сподели, че татко му се обадил и тя към този момент била 11%. За 20 минути лихвата се повиши с 1%, а наказателната рента е безобразна “, споделя дамата.

„ Аз съм обект на 4 години тормоз, от 2019 година тормоз, с цел да открадне парцелите ми, да открадне труда ми “, споделя дамата.

До момента дамата е изгубила ресторанта, още един парцел и е платила над 200 000 лева лихви. А ден преди убийството на Кирил Русев схваща, че поради задължения към Александров в първокласен парцел от 500 квадрата ще влиза частен правосъден реализатор, макар че не е ипотекиран. Затова търси полицията. След намесата на Столична дирекция на вътрешните работи е наложена забрана върху парцела.

Междувременно трима гранични служители на реда са отстранени, до момента в който се обясни по какъв начин на 4 януари обвинените за убийството на Кирил Русев са напуснали България към Сърбия с персоналната карта на убития. Отстранени са чиновниците, които са били на промяна в този миг.

Според разследващите физическият причинител на убийството е Александър Кинов, а оръжието най-вероятно е на Александров. И двамата обвинени не престават да мълчат пред проверяващите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР