Последна вечер на 34-то издание на Аполония. Близо 80 културни

...
Последна вечер на 34-то издание на Аполония. Близо 80 културни
Коментари Харесай

ФСБ закрива фестивала Аполония довечера

Последна вечер на 34-то издание на " Аполония ". Близо 80 културни събития от всички жанрове и незадоволително места -това е първата оценка от фестивала. Довечера той ще завърши с концерт на ФСБ, които ще отпразнуват 40 години от основаването си на сцената на " Аполония " в Созопол.

Созопол

И тази година никаква изненада - най-хубавото от културния плакат през предишния сценичен, кино и музикален сезон беше показано на десетдневния фестивал " Аполония ".

Пълни зали и радостни от присъединяване си актьори, празнична атмосфера за хората на изкуството. Това е ретроспекцията на създателя на " Аполония " проф. Димо Димов. Анализ на упованията на публиката и честност във взаимоотношенията сред артистите е основата на дългогодишния триумф.

Проф. Димо Димов: Слава Богу, в нашите разнообразни сезони имаме единствено два случая, когато актьор не пристигна, беше заречен и не пристигна. И това се помни за 34 години.
Да се промени методът на финансиране от страна на страната и да има задоволително зали с места за публиката е това, за което мислят основателите на един от най-старите артфестивали в България.

Проф. Димов прави оценка тазгодишната " Аполония " с десятка.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР