Последна точка, ръцете във въздуха и... още едни трофей, който

...
Последна точка, ръцете във въздуха и... още едни трофей, който
Коментари Харесай

Григор Димитров притежава три от НАЙ-ГРОЗНИТЕ трофеи в тениса!

Последна точка, ръцете във въздуха и... още едни трофей, който ще ознаменува страхотното ти показване на корта и успеха в шампионата. Така наподобява фантазията на всеки един тенисист.

Следва гала по награждаване и хиляди овации, до момента в който в ръцете ти не се появи нещо... грозно, необичайно и по никакъв начин не наподобяващо на знак на триумфа. С ракетата знаеш по какъв начин би трябвало да дейстнаш, само че тази круша, перка от вентилатор или ваза какво прави в ръцете ти? Има шампионати, в които точно това е премията.

Оказва се, че скулпторите на купи в тениса от време на време изненадват не доста прелестно състезателите. Григор Димитров да вземем за пример е държал в ръцете си цели 3 от най-грозните титли, написа БТВ.

Синсинати

Започваме с последния в сбирката му. Наградата от Синсинати е нещо като ваза, единствено че не напълно. Има си дръжки, които май подсказват, че е обърната назад.

Акапулко

Играеш 4 или 5 мача на високо равнище и получаваш... круша. Да, много е красива, само че за какво в нея се е забила... тенис топка? О, да! На тенис шампионат сме!

Стокхолм

Голяма сребърна топка. До тук добре, само че под "голяма " разбирайте голяма. Плюс това сложена на кубче, върху което са изписани имената на някогашните първенци. Само то разграничава трофея от апарат за опити по физика.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР