Последен шанс да си вдигне рейтинга е получило предаването от

...
Последен шанс да си вдигне рейтинга е получило предаването от
Коментари Харесай

Последно предупреждение: Гала слиза от екран?

Последен късмет да си вдигне рейтинга е получило предаването от Нова телевизия. Ако не успее, ще гледаме нещо ново в утринния блог.

Самата Гала се изпусна, че може би я гледаме последно на екран след 23 години.

„ Всеки път се вълнувам на старта на нов сезон. Ако има идващ сезон в „ На кафе “, също ще се вълнувам “ – показа водещата в първия ефир след лятната почивка. Предаването се завърна след отмора предишния понеделник.

Упорито се въртеше слухът, че шоуто ще бъде с нови панелисти. Накрая се оказа, че е променено единствено студиото. Заклетите почитатели не останаха разочаровани, а още веднъж гледат обичаните си лица. От друга страна обаче, няма по какъв начин да бъдат привлечени нови фенове. Твърди се, че предаването отстъпва по рейтинг пред „ Преди обед “ на Би Ти Ви.

Гала е същински деец в малкия екран. Тя  влиза за пръв път в „ На кафе “ през далечната 2000 година. В момента е водещата с най-вече часове пред камерата.  Между 2005-а и 2009-а имаше пауза, след която се завърна с цялостни сили. Години наред бе най-гледаното предаване до обяд, само че „ Преди обед “ с Деси Стоянова и Сашо Кадиев съумя да го измести.

За момента от Нова телевизия не са подготвени с различен план, които да замести утринния блок.

Инфо: marica.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР