Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко ще присъства на

...
Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко ще присъства на
Коментари Харесай

Разясняват в Русе възможностите за българския бизнес за възстановяването на Украйна

Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко ще участва на районния конгрес в Русе на тематика „ Възстановяване на Украйна – благоприятни условия за съдействие “

Българо-украинската индустриална камара при Българска търговско-промишлена палата (БТПП), взаимно с почетното консулство на Украйна в град Русе, провеждат Регионален бизнес конгрес на тематика: „ Възстановяване на Украйна – благоприятни условия за съдействие “. Събитието ще се организира на 7 декември 2022 от 09:00 часа в Русе, Доходно здание, зала „ Европа “.

Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко, почетният консул на Украйна в Русе Пламен Бобоков, кметът на Община Русе Пенчо Милков, регионалният шеф на Русе Анатоли Станев, ръководителите на търговско-промишлените покои на България и Украйна – Цветан Симеонов и Генадий Чижиков и на смесените камари – Лилия Иванова и Иван Плачков, ще приветстват участниците във форума.

Целта на събитието е да даде информация за опциите за възобновяване на Украйна и присъединяване на българския бизнес, както и за проекта на Европейския съюз за възобновяване. Програмата на форума включва още взор върху търговията и логистиката сред България и Украйна и обвързваните с тях услуги.

В рамките на събитието ще бъде подписан и Меморандум за съдействие сред Българо-украинската индустриална камара и Украино-българската търговско-промишлена палата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР