Посланикът на България в Русия в оериода 2000 - 2006

...
Посланикът на България в Русия в оериода 2000 - 2006
Коментари Харесай

Дипломат: Ще стане голям майтап, ако ген. Мутафчийски е кандидатът на ГЕРБ за президент

 Посланикът на България в Русия в оериода 2000 - 2006 година Илиян Василев с мнение по отношение на бъдещата кандидатура на ГЕРБ за президент. Той е на мнение, че ген. Мутафчийски е най-вероятният вид.

Да благодарим на Росен Плевнелиев за откровението, че готвят военачалник Мутафчийски за претендент за президент. В композиция с “признанието " че самичък е отказал да бъде претендент на ГЕРБ?!?! Сигурен съм че никой не му предложил съществено.

Ясно е, че партиен претендент ще удари дъното. Бойко Борисов е с 15 % поддръжка, при 21 на ГЕРБ, а това е ново.

И в този момент с военачалник Мутафчийски ще стане още по-голям подбив – ще пускат безкрайно изявлението му за “Алтернативата " което взе Миролюба Бенатова. Ще се мре ви споделям.

Но, ГЕРБ не могат да извадят нищо по-добро. И в този момент ще се опитат да проектират “успехите " на Мутафчийски, на фона на проблемите в опазването на здравето, за които и той има персонален принос.

Но аз имам елементарен въпрос – какъв тъкмо е приноса на шефа на ВМА към цялата работа, откакто се потвърди, че този фиктивен Щаб е имал единствено консултативни функционалности? Тоест нито едно от взетите решения не е негово. Заради конференциите? Заради водачеството, което вместо да успокои шокира и паникьоса нацията?

Да им е цветущ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР