Посланичката на Руската федерация у нас Елеонора Митофанова е изпратила

...
Посланичката на Руската федерация у нас Елеонора Митофанова е изпратила
Коментари Харесай

Митрофанова изпрати на пловдивските съветници декларацията на Думата за Альоша

Посланичката на Руската федерация у нас Елеонора Митофанова е изпратила на общинските съветници на Пловдив декларацията на ръководителя на Държавната дума Вячеслав Володин в отбрана на паметника " Альоша ". Декларацията е изпратена до ръководителя на Общинския съвет на Пловдив Атанас Узунов.
Прочетете още
" Ваварската самодейност, в случай че бъде подкрепена от Общинския съвет на Пловдив, ще се трансформира в незабравим срам както за основателите, по този начин и законодателната и изпълнителната власт на града, и ще показва неадекватността и политическото късогледство на пловдивските управляващи ", написа той.

" Партията ДСБ, известна с гневната си русофобия, е пореден покровител на прозападната ориентировка на България и дейното ѝ присъединяване във всички случки на НАТО. Именно държавното управление на създателя на партия ДСБ Иван Костов през 1999 година даде въздушното пространство на България за въздушни удари на НАТО против Югославия, макар многочислените митинги на български жители ", написа още Володин.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР