Посланичката на Русия у нас Елеонора Митрофанова трябва да бъде

...
Посланичката на Русия у нас Елеонора Митрофанова трябва да бъде
Коментари Харесай

Атлантическият съвет: Митрофанова да бъде извикана още сега, да бъде изгонена

Посланичката на Русия у нас Елеонора Митрофанова би трябвало да бъде извикана за пояснение по случая с Христо Грозев, още в този момент. Такава позиция изрази Атлантическият съвет на България по отношение на изказването на Москва, че афишира за търсене българския публицист.

„ Този път Министерство на външните работи да не помни за Twitter! “ – показват от АСБ, настоявайки за публична институционална реакция от българска страна.

„ Колкото повече се бави реакцията на държавното управление във връзка похищението на Кремъл над българския публицист Христо Грозев, толкоз по-пробита от кремълско въздействие е България. “ – акцентират атлантиците в своя обява във Facebook.

В различен постинг се показва, че Министерство на външните работи би трябвало да изиска пояснение от Москва за какво търси Христо Грозев:

„ Това е най-малкото, което страната ни би трябвало да направи, с цел да отбрани освен господин Грозев, само че и достолепието ни. 
В тази връзка припомняме, че през юни т.г. по искане на съветския основен прокурор (всъщност по персонална самодейност на Елеонора нон грата) на територията на Руската федерация беше неразрешено разпространяването на българската онлайн медия Faktor.bg.
Време е за демарш!
И най-много - за изпъждане на Елеонора Мутрофанова от България! “ - приканват от Атлантическия съвет на България.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР