Поскъпването на колите на старо застигна и портала за продажби

...
Поскъпването на колите на старо застигна и портала за продажби
Коментари Харесай

Вече и от НАП няма да можем да си купим изгодна кола

Поскъпването на колите на остаряло застигна и портала за продажби на Националната организация за приходите. В уеб страницата на приходната организация, където се оферират отнети от длъжници или иззети в интерес на страната возила, към този момент мъчно може да се откри автомобил за под 1000 лв., сподели инспекция на " Телеграф “. Ако има такива, те са много малко. И в множеството от случаите са с регистрация от 90-те, спрени от придвижване, в неприятно положение, с изчезнал мотор или други елементи. Някои непосредствено стават единствено за скрап.

Състояние

За 250 лв. да вземем за пример се предлага " Сеат Кордоба “ от 1995 година В офертата категорично написа, че е в неприятно техническо положение, не е в придвижване, липсва батерия, гумите са спукани, а купето е с олющено лаково покритие.

Срещу начална цена 1000 лв. пък е разгласен автомобил " Тойота “ от 1998 година Колата обаче не е в придвижване, има проблем със скоростната кутия и запалването, излиза наяве от описанието към офертата. 

Предлагат се и коли, които въпреки да са в неприятно положение, са оповестени за по няколко хиляди лв. начална цена. Например за " Фолксваген Туарег “ от 2004 година се желаят 3750 лв., макар че от фотосите проличава, че липсва съвсем цялата предна част.

Скъпо

За хубавите коли пък би трябвало да се бръкнем много надълбоко. Така да вземем за пример " Фолксваген Туран “ от 2015 година се предлага против 25 000 лв., като това е единствено началната цена. За какъв брой ще го придобие новият притежател, ще стане ясно при отваряне на офертите на търга. За съпоставяне сходен автомобил може да се закупи от автокъщи с 10 000 лв. по-евтино, излиза наяве от предложенията в един от най-популярните уеб сайтове за продажба на коли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР