Пощенска служителка, лъжливо обвинена в кражба на 30 000 британски

...
Пощенска служителка, лъжливо обвинена в кражба на 30 000 британски
Коментари Харесай

Скандал в Post Office Horizon: Жена, лъжливо обвинена в кражба на 30 000 британски лири, почина сама в общежитие

Пощенска служителка, лъжливо упрекната в кражба на 30 000 английски лири, умря без пари и сама в хостел за бездомни, откакто загуби фамилията, дома и работата си. Фиона Макгоуън, която беше на 47 години по време на гибелта си, беше уверена, че отива в пандиза и носеше тежестта на подправеното си обвиняване със себе си, до момента в който умря.

Трите й деца, които самоуверено се изявиха напред да се борят за правдивост, споделиха, че абсурдът с Post Office Horizon е отговорен за гибелта на майка им - и раздира целия им живот. Джема Макгоуън и нейните братя Уилям и Дарил Уолъс разкриха по какъв начин откакто бяха упрекнати във подправено счетоводство, в миналото уважаваният дирек на нейната локална общественост в Единбург умря без нищо.

37-годишната Джема сподели: „ Майка ми загуби всичко - нейната работа, нейните деца, нейното здраве и в последна сметка нейния живот поради Пощата. Животът на мен и братята ми беше унищожен и майка носеше тежестта на това със себе си, до момента в който умря. Беше мрачен облак, щръкнал над нея....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР