Пощенска марка, изобразяваща украински войник, който прави неприличен жест на

...
Пощенска марка, изобразяваща украински войник, който прави неприличен жест на
Коментари Харесай

Пощенска марка с потъналия руски кораб стана сензация в Украйна

Пощенска марка, изобразяваща украински боец, който прави непристоен жест на съветския черноморски флагман " Москва ", се трансформира в колекционерски продукт за украинците , които го възприемат като знак за победа.

В централната пощенска станция в столицата Киев стотици украинци се подредиха на опашка, и чакаха часове наред, с цел да се допрян до заветната марка, издадена в милионен тираж.

" Този транспортен съд беше най-големият, който имаха.... Те залагаха доста на него и ние го унищожихме! " споделя 22-годишният Юрий Колесан, който се е редил над два часа и половина на опашката.
Ukrainian Post issued stamps depicting one of the main events of the war in
— NEXTA (@nexta_tv) Военният транспортен съд потъна в четвъртък след детонация и пожар , за които Украйна твърди, че са породени от ракетен удар. Русия споделя, че вредите са породени от детонация на муниции на борда.
Ракетният крайцер закупи популярност в ранните стадии на съветската инвазия в Украйна, когато екипажът му прикани поделение от украински граничари да се предадат, само че те предизвикателно отхвърлиха с циничен апел.

Инцидентът бързо се трансформира в знак на съпротивата на Украйна против нападението на Русия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР