Пощенска банка стартира амбициозно партньорство с INSEAD, едно от водещите

...
Пощенска банка стартира амбициозно партньорство с INSEAD, едно от водещите
Коментари Харесай

Пощенска банка инвестира в обучението на свои служители чрез стратегическо за институцията партньорство с международното бизнес училище INSEAD

Пощенска банка започва амбициозно партньорство с INSEAD, едно от водещите бизнес учебни заведения в света.

Споразумението сред двете институции ще разреши на чиновници на банката да бъдат част от просветителните стратегии на института и ще им помогне да разширят своите кариерни благоприятни условия, придобивайки спомагателни познания в разнородни области като „ Дигитална промяна “, „ Иновации “, „ Стратегия “, „ Лидерство “ и други. Като водещ шеф, който целеустремено влага в развиването на екипа, банката за следващ път дава опция на свои чиновници да се включат в влиятелен учебен план изцяло гратис, осигурявайки им конкурентно преимущество.

Програмите на влиятелното бизнес учебно заведение INSEAD обезпечават извънредно просветително прекарване. Институтът разполага с основни местоположения на три разнообразни континента и всяка година над 11 000 ръководители вземат участие в просветителните му мастър класове. Училището сплотява хора, култури и хрумвания с амбициозната цел да развие виновни водачи, които трансформират бизнеса и обществото.

Образователните стратегии са предопределена за експерти, висши ръководители и мениджъри, които желаят да повдигнат управническите си умения на по-високо ниво и да придобият по-задълбочени знания за разнообразни бизнес процеси, както и нови хрумвания за стратегическо мислене и нововъведения. Част от курсовете ще бъдат извършени в присъствена форма на образование, на четири разнообразни местоположения – Европа (Франция, гр. Фонтенбло), Близкия изток (Абу Даби), Азия (Сингапур), Северна Америка (Сан Франциско), а други – онлайн. Партньорството с Пощенска банка, която е измежду водещите работодатели у нас, започва през актуалната година и първите селектирани чиновници ще могат да стартират образованията си още тази есен.

Подборът на чиновниците за класовете на INSEAD ще е посредством сериозна вътрешна селекция, която ще даде опция на всички искащи, отговарящи на авансово избрани критерии, да аплайват посредством мотивационно писмо и есе, както и посредством осъществяване на в допълнение събеседване със особено основан Комитет. Начинът на асортимент е част от стратегическата визия и заричане, което банката насочва като виновен шеф, който е интегрирал справедливостта, като една от водещите си полезности.

„ С темповете на непрекъсната динамичност и развиване на стопанската система, основана на технологиите и дигитализацията, за водачите и мениджърите е от значително значение да разполагат с опцията непрестанно да покачват и усъвършенстват своите умения, с цел да реализират ефикасни резултати в професионалната си област. В Пощенска банка осъзнаваме, че зад нашата 30-годишна сполучлива история стои екип от изключителни експерти и стойностни персони, които освен основават и осъществяват нововъведенията на пазара, само че задават водещата посока на развиване в бранша. В тази връзка сме щастливи да обявим съдействието си с едно от най-престижните международни бизнес учебни заведения – INSEAD. С новото ни партньорство изричаме своите специфични благодарности за поредните старания и достиженията на екипа, като им предоставяме опция да се включат в просветителни стратегии с неповторимо предложение за опознаване и придобиване на световни управнически техники, с които да продължим да демонстрираме с цялостна мощ нашето развиване и да впечатляваме пазара с новите ни артикули, решения и услуги “, разясняват от Пощенска банка.

През годините Пощенска банка е отличавана неведнъж за своите новаторски решения в построяването на сполучлив и стимулиран екип и в одобряването на мощен работодателски бранд. През 2022 година банката получи интернационално самопризнание от влиятелния конкурс Employer Brand Stars 2022 в категория „ Employer Brand Strategy “, завоюва оценката „ Най-добър шеф на годината “ за 2020 година в категорията „ Employer of the Year “ на премиите Employer Branding Award 2021 година на B2B Media Group, а в изданието им през 2022 година печели две първи места в категориите „ Excellence in Teamwork “ и „ Employer Branding Idea “. По време на 30-то юбилейно издание на премиите „ Банка на годината “, проведено от Асоциация „ Банка на годината “, Пощенска банка бе отличена с огромния приз „ Банка на година “ за 2021 година

Повече информация за корпоративната политика, задача, визия и полезностите на Пощенска банка като водещ шеф, както и за свободните позиции и оферти за кариерно развиване, можете да отриете на https://careers.postbank.bg/.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР