Пощенска банка и Булстрад Живот стартираха предлагането на застрахователно-инвестиционен продукт

...
Пощенска банка и Булстрад Живот стартираха предлагането на застрахователно-инвестиционен продукт
Коментари Харесай

Пощенска банка предлага атрактивна възможност за инвестиция в застрахователен продукт Еверест V“ на Булстрад Живот

Пощенска банка и Булстрад Живот стартираха предлагането на застрахователно-инвестиционен артикул " Еверест V ", като по този метод дават отговор на потребителския интерес към финансови решения с капацитет за по-висока рентабилност. Новата застраховка " Живот ", обвързвана със структуриран капиталов артикул, е изключителна опция, която сега се предлага на пазара само от двете компании.* " Еверест V " е опция на спестовните артикули, която предлага изцяло погашение на вложения капитал на датата на падежа и опция за реализиране на атрактивна рентабилност, обвързана с представянето на показател EURO STOXX 50 ESG (SX5EESG). Той отразява придвижването на акциите на 50-те водещи европейски компании и придвижването на стопанската система на Еврозоната. Инвестиционният осигурителен артикул обезпечава и покритие върху живота на застрахованото лице при акцидент за целия период на полицата. След приключване на застрахователния период клиентите получават в началото вложената сума, увеличена със 145% от позитивното процентно изменение на показателя, регистрирано сред началната и крайната дата за установяване на цената му. Ако в границите на този интервал настъпи събитие, покрито от застраховката, Булстрад Живот изплаща 110% от в началото вложената сума.

Серията инвестиционно-застрахователни артикули " Еверест " на Булстрад Живот започва сполучливо в края на 2016 година Първият артикул, основан на показател " EURO STOXX 50 ", падежира през декември 2021 година и клиентите осъществиха оптималната допустима рентабилност от 28%. Пощенска банка организира дейна осведомителна акция към потребителите и спомага в цялостния развой по погашение на сумите от Застрахователя.
 Снимка 576297
Източник:

" Все повече наши клиенти търсят нови решения, които им обезпечават по-добра рентабилност спрямо обичайните спестовни артикули. Застраховките " Живот ", свързани със структуриран капиталов артикул, са отлична опция и след реализирането на четири сполучливи продукта, те не престават да се радват на огромен интерес. Благодарение на стратегическото ни партньорство с Булстрад Живот съумяваме да осигурим разнородни финансови решения за клиентите си и да отговорим на техните упования ", разясняват от Пощенска банка.

Богатото портфолио на банката дава на потребителите избор сред разнообразни спестовни артикули с опция за рентабилност, като изключително огромен е ползата към структурираните депозити (Index Artificial Intelligence, Index Health Care и др.**). Те дават отлична опция за непряка и безрискова инвестиция с възможност за приемане на по-добра рента в съпоставяне със общоприетите срочни депозити. Лихвата при тези структурирани артикули е обвързана с представянето на разнообразни борсови показатели, които отразяват придвижването в цените на акциите, включени в тях. При реализирано позитивно изменение на показателя за интервала на депозита, може да бъде получена рентабилност, равна на % от позитивното процентно изменение на показателя. При негативно развиване на показателя клиентът не получава рента, само че резервира 100% от главницата по депозита си. Основните преимущества на структурираните депозити са, че те комбинират сигурността на обичайния банковия депозит с капацитета за рентабилност от инвестиция във финансов инструмент.

Допълнителна информация за продуктите, предлагани от Пощенска банка (включително главен информативен документ за застраховките), можете да намерите на.

Този материал не е рекомендация за взимане на капиталово решение и не замества самостоятелната консултация с Ваш самостоятелен финансов съветник.

* Пощенска банка популяризира застраховка " Еверест V " в качеството на осигурителен сътрудник на ЗЕАД " Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп " ЕАД.

** Периодът за набиране на средства и краткосрочно складиране по изискванията на структурираните депозити все още е изминал.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР