Посетител на кино се разгневи, след като беше ударен с

...
Посетител на кино се разгневи, след като беше ударен с
Коментари Харесай

Клиент на Cineworld бесен, след като беше ударен с глоба за паркиране от 60 паунда, докато гледаше тричасов филм

Посетител на кино се разгневи, откакто беше ударен с санкция от 60 паунда за паркиране малко повече от три часа, до момента в който гледаше Дюн: Част втора.

Клиентът се обърна към обществените медии, с цел да изрази разочарованието си след случая в Cineworld в Llandudno Junction, Северен Уелс, потвърждавайки, че наказванията ще откажат хората да вървят на кино. Това се случва, откакто бяха въведени такси за паркиране на паркинга пред киното, което провокира развълнуван спор. Cineworld отговори, като сподели, че клиентите могат да удължат престоя си на паркинга.

Друг трагичен клиент, Деби Уилямс, преди този момент беше посетил X, прочут преди като Twitter, на 23 януари, с цел да показа опита си в един клон на Cineworld. Тя написа в Twitter @cineworld: „ Чудно ли е, че броят на посетителите на киносалоните понижава? Клиентите би трябвало да записват автомобилната си регистрация, преди да гледат филм, единствено с цел да получат санкция от £100. Обжалвам санкцията, понижена на £20! Паркирах законно, само че те не ми в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР