Посещението на заместник-главния секретар на МВР главен комисар Станимир Станев

...
Посещението на заместник-главния секретар на МВР главен комисар Станимир Станев
Коментари Харесай

Зам.-главният секретар и директорът на ОДМВР - Благоевград бяха в САЩ по покана на Българо-американската полицейска асоциация

Посещението на заместник-главния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Станимир Станев и на шефа на ОДМВР - Благоевград старши комисар Георги Кандев в Съединени американски щати се осъществявипо покана на Българо-американската полицейска асоциация (Bulgarian-American Police Association).

Тя бе отправена персонално от президента и съосновател на БАПА детектив Марио Вълков в границите на формалната му среща в България през юли 2022 година с основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров и шефовете на Групово дело „ Национална полиция “ и на ОДМВР – Благоевград.

Главен комисар Станев и старши комисар Кандев участваха във възпоменателна гала пред Националния мемориал на починалите чиновници на правоохранителни органи, разположен в столицата Вашингтон. Тази година на мемориалната плоча бе изписано името на офицер Владимир Малеев, роден в Карлово, служил на полицията на град Филаделфия, щат Пенсилвания, и умрял на 6 август 2021 година при осъществяване на служебния дълг.

На церемонията в памет на починалия офицер Малеев, в наличието на майка му, на Националния мемориал бе поднесен венец от името на сътрудниците от Българо-американската полицейска асоциация. Ритуалът по отдаване на респект към паметта на починалите чиновници на правоохранителни органи е част от обичайно проведената през месец май във Вашингтон Национална полицейска седмица.

По време на визитата си основен комисар Станимир Станев организира среща с изключителния и пълномощен дипломат на Република България в Съединени американски щати Георги Панайотов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР