Посещението на СПА центрове обикновено се свързва с разпускане, приятни

...
Посещението на СПА центрове обикновено се свързва с разпускане, приятни
Коментари Харесай

Клюки за 18+ годишни: Жени разказват за най-шокиращите СПА-преживявания

Посещението на СПА центрове нормално се свързва с разформироване, приятни преживявания и отделяне от заобикалящата ни среда. Но постоянно в едва осветените пространства, където се носят приятни аромати и отпускаща музика, се случват и много стряскащи неща.

Във конгрес на майки, където се разискват най-различни тематики, беше издигнат въпроса за най-шокиращи СПА прекарвания. Той беше заложен от „ отегчена мама “, която изпаднала в размишления по тематиката, до момента в който била на СПА.

„ Нямам шокираща история от СПА. Но бях в такова тази седмица и си помислих, че хората несъмнено имат някои смущаващи или нелепи истории от СПА центровете. Тази отегчена недоспала мама желае вашите истории.

Както споделих, нямам шокираща история, само че един път ми дадоха ваучер за втора процедура на лицето и козметичката говореше от самото начало и ми втри сапун в устата “, написа потребителка в английския конгрес mumsnet.com.

„ Отидох в обичаен хамам в Истанбул с приятелки. Знаехме, че евентуално ще би трябвало да сме голи, само че не разбрахме, че това значи да имаме общи разтривки и чиновници, който предложиха „ да разрежат “ нашите бански, в случай че не ги махнем. Ние се колебаехме, тъй като бяхме обезпокоени, не отказвахме, само че това се изгуби в превода “, описа друга жена.

„ Аз съм член на лековит СПА център. Той е обвързван с хотел и има доста двойки, които остават за една-две вечери, имат лечения и употребяват басейна, фитнеса, сауната и така нататък Аз единствено плавам и употребявам сауната и парните стаи. Правя го през множеството дни и виждам доста разнообразни хора.

Някои от случките са изумителни. Само за последния месец имахме:

Руска двойка в басейна, която стоеше в ъгъла. Аз постепенно плувах бруст, когато дамата ненадейно изскочи от басейна и отде до шезлонга си и си взе телефона. Тогава мъжът излезе и взе телефона, а тя си смъкна горнището на банския, с цел да може той да я снима в разнообразни пози. Кълна се в бога, съвсем се удавих от смях.

Две девойки и момче правеха тройка в парна баня. Налетях им с моя другарка, видяхме сцената и излязохме на открито в безусловно нервен смях. И да, отидох непосредствено на рецепцията и ги уведомих.

Двама мъже в басейна, които се... натискаха. Искам да кажа, не е извънредно, само че се прекрачва границата, когато стане ясно, че се пробват да се докарат до оргазъм под водата.

Та по този начин, в никакъв случай не знам какво ще видя, когато отида да си върша дължините “, изяснява в детайли друга.

„ Хотел в Гоа. Запазвам си аюрведичен масаж на две ръце. Лягам на дървена маса в най-тесните еднократни гащи на света. Две мънички индийки идват и изливат нещо, което мирише на горещо олио за готвене с подправки върху мен. Това, което последва, беше най-коравият и най-интимния масаж, който са ми правили.

Олиото беше толкоз доста, че безусловно се мърдах нагоре-надолу по масата. Еднократните гащи бяха натикани във всичките ми дупки. Масажираха и гърдите ми! Беше толкоз трудно неудобно, че трябваше да се насилям да спра да се дръзвам.

Имаше толкоз доста олио, че трябваше да ми оказват помощ да стана от масата, с цел да отида до парния душ, като на бабичка! “, написа още една пострадала дама.

„ Отидох в в действителност първокласно СПА в Лондон със сестра му. Бяхме в джакузито, където сядаш на тези столове, които бълбукат интензивно. Говорехме си за окосмяването по тялото и дълго обсъждахме това, че не обичам окосмяване по мъжкото тяло.

В идващия миг, най-косматият мъж, който съм виждала през живота си – беше като горила, влезе в това мъничко джакузи и седна доста покрай мен. Изобщо не можех да допускам. Трябваше да си тръгнем преди да сме се разсмели шумно “, признава друга жена.

Някои от дамите напомнят и случката, разказвана от Си Ен Ен, за американска туристка, претърпяла необикновен призрачен сън в минерална баня в Щутгарт. Тя тръгнала гола към сауната, каквито са разпоредбите в доста СПА центрове, само че простъпка отворила вратата на мъжката сауна.

Притеснена, тя решила, че отсрещната врата би трябвало да е на женската сауна. Отворила я и разкрила, че там се намира пожарната стълба. А вратата зад нея се затворила.

„ Блокирана съм, гола, на пожарния излаз. Никой не знае къде съм. Високо е два метра, мрачно и прашно. Над мен големи вентилатори ръмжат като самолетни мотори. Викам за помощ, блъскам по вратата до момента в който ръката ми посинее “.

„ Плачейки слязох по металните стълби, пробвайки се да реша коя част от мен да покрия с дребната си забрадка – може би лицето? Удрям по вратите на долния етаж още 10 минути. Нищо. “

След блуждаене до долния етаж и из сервизни пространства тя открива сервизен асансьор. Тя натиска няколко копчета едновременно и се придвижва нагоре-надолу по етажите, след което вижда, че в единия ъгъл има камера. Маха обезверено на камерата, до момента в който се пробва да се прикрие с дребната забрадка. По високоговорителя прозвучават указания на немски, само че тя не схваща нищо и стартира да плаче още по-силно.

В последна сметка асансьорът стопира на приземния етаж и вратите се отварят. Там стои чиновник на СПА-то, към 19-годишен. Той отключва някаква врата и за смут на дамата тя се отваря към улицата. „ Единственият излаз от пожарния излаз, явно, е напълно да напуснеш постройката и още веднъж да влезеш на рецепцията на СПА-то. Прикривам се зад вратата, в нервност. Надолу по улицата хората са на опашка пред рецепцията, на тротоара и до паркинга “, споделя туристката.

Тя събира храброст, захвърля кърпата и минава през цялата навалица на улицата и на рецепцията, с цел да влезе вътре. Придружителят ѝ даже би трябвало да подвиква на хората да се отместят. Той приказва с дамата на рецепцията, която желае от злополучната туристка да види нейната персонална карта. А в това време тя „ носи “ единствено надуваем омар, препоръчан ѝ от стара дама, с цел да се покрие. Накрая я пускат да мине, тя захвърля омара и на тичешком се насочва към съблекалнята.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР