Посещението на президента на САЩ Джо Байдън в Украйна напълно

...
Посещението на президента на САЩ Джо Байдън в Украйна напълно
Коментари Харесай

Захарова за Байдън в Киев: Престъпникът е привлечен от местопрестъплението

" Посещението на президента на Съединени американски щати Джо Байдън в Украйна изцяло удостоверява общата истина, че нарушителят постоянно е притеглен от мястото на престъплението. " Това сподели в сряда на брифинг шефът на отдела за информация и щемпел на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС.

" Символично е, че на 20 февруари, в навечерието на годишнината от Майдана, в Киев се случи феноменът Байдън ", означи тя. Домъчняло му е на един от режисьорите на кървавия прелом от 2014 година, в този момент президент на Съединените щати, а тогава вицепрезидент. Добре е да си напомним, че и криминалистите, и психолозите споделят сходни неща: нарушителят постоянно е притеглен от мястото на престъплението.

Отсъствието на тематиката за дипломатическо споразумяване на украинския спор в изявленията на президента Байдън в Киев и Варшава демонстрира желанието на Вашингтон да усили степента на ескалация с Москва , акцентира формалният представител на съветското външно министерство.

Дипломатът означи, че срещата на Байдън с украинския водач Володимир Зеленски е посочила " кой в действителност ръководи Украйна ". " Забележително е, че американците даже не загатнаха желанието за политическо споразумяване на рецесията. Всичко това свидетелства за безотговорното и рисковано желание на Съединени американски щати да усилят градуса на ескалация в борбата с Русия. Това е незаконно от страна на Белия дом ", сподели Захарова.
 Байдън от Варшава: Путин няма да завоюва в Украйна, а съдружниците няма да се уморим
Байдън от Варшава: Путин няма да завоюва в Украйна, а съдружниците няма да се уморим

Член 5 от Северноатлантическия контракт е " свещена клетва "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР