Посещението на фитнес може да ни се стори доста притеснително

...
Посещението на фитнес може да ни се стори доста притеснително
Коментари Харесай

Градинарството добро упражнение ли е? Експертите преценяват дали се брои за тренировка

Посещението на фитнес може да ни се стори много притеснително - даже в случай че знаем, че упражненията са от значително значение, с цел да сме здрави. Но лекарите в този момент споделят, че градинарството в действителност може да изгори повече калории, в сравнение с бихте очаквали - само че брои ли се за подготовка?

Киран Шеридан, основан в ОАЕ физиотерапевт, наподобява мисли по този начин - само че твърди, че всичко зависи от вида задания в задния двор, с които се захващате. „ Според CDC можете да изгорите към 300 калории единствено с 45 минути градинарство “, сподели той пред The ​​Mirror.

„ Засаждането и засаждането в саксии за един час също могат да изгорят 200-300 калории. Цели доста мускулни групи заради цялата напрегната физическа интензивност - като засаждане, поливане, даже копаене и покачване на торби с тор. "

За подтекст, в случай че тежите към 10 стоуна, бихте изгорили към 258 калории на час, в случай че ходите на бягаща пътека с бързо движение от 5,5 благи в час, съгласно Very Well Fit. Ускорете до 6 благи в час и ще изгорите 680 калор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР