Посещение във френска аптека е последният хит сред чуждестранните туристи.

...
Посещение във френска аптека е последният хит сред чуждестранните туристи.
Коментари Харесай

Посещение на френски аптеки стана хит сред туристите

Посещение във френска аптека е последният шлагер измежду задграничните туристи. Французите несъмнено знаят по какъв начин да продават и да печелят от всичко. Посещенията във френските аптеки фактически са наслаждение, даже да не си екскурзиант, поради изобилието от медицински и козметични артикули, хранителни добавки и дори аксесоари.

Най-популярните марки за козметика са точно френски, а на тези места ще откриете голям подбор от артикули на обособените компании. Разнообразието и огромните количества от своя страна разрешават чести и обилни като % промоции, достигащи до -70 %. Почти всеки артикул може да се употребява. Често се предлага тестване на разнообразни новаторски процедури или технологии. Правят се и демонстрации, споделя Народоосвободителна въстаническа армия.

Обикновено френската козметика се продава доста скъпо в чужбина, а не постоянно качеството на продуктите за експорт е идентично с това за вътрешния пазар. Освен това на открито не се предлага целият подбор от артикули. Така че несъмнено си коства да съвместим планувано пътешестване до Франция с пазар в локална аптека.

Когато приказваме за аптека във Франция, става дума за големи по повърхност обекти, на няколко етажа. Заради “нашествието ” на клиенти от целия свят в тях ще откриете продавач-консултант-полиглоти и такива от разнообразни националности, които могат за отговорят на въпросите на всички гости.

Докато в Ница се намира считаната за най-голямата аптека в Европа, то някои от известните аптеки в Париж са вписани в туристическите пътеводители като наложителни места за посещаване. Не инцидентно пред тях постоянно има опашки, а локалните съвсем са се отказали да влизат там, без значение от огромният избор и примамливите цени.

В момента френските аптеки са съществено промотирани от американски инфлуенсърки в TIkTok - доказателство за това е, че хашгаг " френска аптека " е достигнал колосалните 130 млн. гледания.
Много преди американците, азиатските туристи са тези, които практикуваха по този начин наречения фармацевтичен туризъм във Франция. Френската козметика е на особена респект измежду китайските и южно-корейските посетители на страната.

Още преди 10 години те правеха към 50 % от общият оборот на тези места. Френските артикули за здраве и хубост са в пъти по-скъпи в техните страни, изследвания сочат, че една корейка употребява приблизително 8 разнообразни козметични продукта дневно, до момента в който една французойка да вземем за пример се задоволява единствено с три.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР