Португалският специалист Андре Вияш-Боаш заяви пред ръководството на Марсилия, че

...
Португалският специалист Андре Вияш-Боаш заяви пред ръководството на Марсилия, че
Коментари Харесай

Бивш играч на Юнайтед и Реал е фаворит №1 за треньор на Марсилия

Португалският експерт Андре Вияш-Боаш съобщи пред управлението на Марсилия, че няма да продължи да бъде треньор на отбора след края на сезона. Причината за напускането на младия ментор е напускането на спортният шеф Андони Субисарета в четвъртък.

Във френските медии незабавно се появиха три имена, които са главните кандидати за поста в Марсилия – Леонардо Жардим, Кристоф Галтие и Маурисио Почетино. Но информациите сочат, че главният любимец за нов треньор на френския гранд е Габриел Хайнце.

Според Fox Sport, аржентинецът е най-харесваният всред четиримата от почитателите на Марсилия, поради връзката си с тях по време на футболната му кариера, когато носеше екипа на Олимпик. През предишното лято Габриел Хайнце бе доста близо да поеме поста, само че някогашният състезател на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид към момента имаше настоящ контракт с аржентинския Велес Сарсфийлд и Андони Субисарета се насочи към Андре Вияш-Боаш.

Габриел Хайнце завоюва Лига 1 през 2010 година като състезател на Марсилия и в този момент той ще бъде вярата на притежателя на клуба Франк МакКърт да успокои обстановката след интензивната последна седмица. За момента напускането на Андре Вияш-Боаш не е официализирано, само че се чака това да се случи в идващите часове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР