Португалският футболист Кристиано Роналдо официално беше представен като играч на

...
Португалският футболист Кристиано Роналдо официално беше представен като играч на
Коментари Харесай

Шок за Кристиано: Заради Ман Ю няма да дебютира скоро за Ал Насър

Португалският футболист Кристиано Роналдо публично беше показан като състезател на Ал Насър в Саудитска Арабия във вторник, където ще получава по 200 милиона $ на година. Всички очи на международния футбол бяха вперени в него по време на представянето му в Азия, откакто прекосяването му в страната провокира нечуван интерес.

Затова в този момент всички чакат дебюта на Роналдо за новия си клуб. Според програмата на Ал Насър, то този мач би трябвало да е в четвъртък против Ал Тае, само че Роналдо няма да бъде на терена за срещата.

Кристиано е осъден за тази среща, откакто има два мача наказване за настъпване на телефон на почитател по време на мача на Манчестър Юнайтед против Евертън.

По време на паузата за Мондиал 2022 това решение беше взето и в този момент той няма да може да дебютира за своя нов клуб в идващите два дуела. След шокиращото изявление преди Световното състезание, договорът му с Юнайтед беше прекратен и в този момент няма да може да играе в идващите два мача заради наложеното наказване, пишат медиите във Англия.

То автоматизирано се мести за новия му тим, тъй че той би трябвало да изчака да дебютира за Ал Насър. По този метод по всяка възможност Кристиано ще направи своя дебют чак на 21-и януари, когато новият му отбор ще срещне този на Ал Итифак. Преди това той ще липсва и за визитата на Ал Шабааб.

Към този миг Ал Насър заема първото място в класирането с 26 точки, една повече от Ал Шабааб, само че и с мач повече.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР