Португалската звезда Салвадор Собрал направи емоционален завършек на 25-ото издание

...
Португалската звезда Салвадор Собрал направи емоционален завършек на 25-ото издание
Коментари Харесай

Салвадор Собрал постави финал на 25-ото издание на джаз феста в Банско с българска песен

Португалската звезда Салвадор Собрал направи прочувствен свършек на 25-ото издание на джаз феста в Банско.

По време на концерта си той показа пред публиката, че е за пръв път в България, само че показва забележителни " знания " по български език при общуването си с хилядите хора пред откритата сцена на централния площад в Банско.

Кулминацията на вечерта бяха две изненади, готови от него. След осъществяванията с бенда си, Собрал остана самичък на сцената пред рояла, където лиричните мелодии от репертоара му минаха в една от най-обичаните български песни – " Я, кажи ми, облаче ле бяло “.

В съботния ден Собрал взе участие в уъркшоп със студентите в джаз академията, проведена в границите на фестивала, а за топлото посрещане описа на огромната сцена. Той им описа по какъв начин се е чувствал по време на Евровизия.

" Дали съм се тормозил?! От какво да се тормозя, знам песента, знам текста квалифициран съм, какво би могло да се обърка?! Ключът към това да си спокоен и провиснал на сцената се крие в подготовката. И доста значимо е да има граници, даже когато импровизираш, тогава имаш надзор върху това, което правиш ", изясни Салвадор Собрал.

Той показа, че не обича склон пеенето, избира постоянно да има думи и че даже постоянно рапира.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР