Португалска моделка смята да продаде девствеността си на търг, а

...
Португалска моделка смята да продаде девствеността си на търг, а
Коментари Харесай

22-годишна девственица реши да стане най-скъпата проститутка заради...околосветско пътешествие

Португалска моделка счита да продаде девствеността си на търг, а с облагата да се насочи на околосветско странствуване. 22-годишната Пенелопа се надява да получи 1 млн. паунда от богат покупател, само че все още най-щедрото предложение, което е получила, е едвам 220 000.

Това обаче не отчайва момичето и тя продължава да има вяра, че ще получи мечтаната сума, написа „ Дейли мейл”.

Младата дама, която сега учи в университета в Париж, е предоставила свои фотоси, на които лицето й не се вижда, тъй като се притеснява от реакцията на фамилията си.



„ Моето семейство е доста консервативно, в никакъв случай не са ми разрешавали да се срещам с момчета. Растях доста подтисната. През цялото време по-големият ми брат, който постоянно е правил каквото си желае, ме следеше изкъсо, което е несправедливо”, споделя Пенелопа.



С търга се занимава профилираната организация Puremodelsclub. Купувачът би трябвало да даде депозит преди самата продажба. Срещата ще се състои в Германия, Швейцария или Холандия, а Puremodelsclub ще получи 20% от облагата по договорката.

„ Това сигурно ще бъде удивителна нощ. Обичам да се грижа за себе си, практикувам танци и зная по какъв начин би трябвало да се движи тялото ми. Мъжете желаят девственици, тъй като те са чисти и недокоснати. Това е нещо, което би трябвало да се помни за цялостен живот”, споделя още младата жена.



„ Пазя го в загадка от всички и би трябвало да съм сигурна, че никой няма да разбере за това. Когато получа парите, ще отида на околосветско странствуване, ще посетя Съединени американски щати. И още нещо – желая да си купя апартамент в Португалия”.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР