Португалия са доста изненадани от факта, че през следващия сезон

...
Португалия са доста изненадани от факта, че през следващия сезон
Коментари Харесай

В Португалия са в шок от двете ЦСКА-та: Представяте ли си да има две Бенфики?

Португалия са много сюрпризирани от обстоятелството, че през идващия сезон в родния хайлайф ще играят два тима с името ЦСКА. Сайтът paraeles.pt разгласява специфичен материал по случая, който е със заглавие " Представяте ли си да има две Бенфики? ".

Изданието прави последователност на събитията към основаването на двата " червени " тима и прецизира, че и двете страни настояват, че са правоприемник на именития ЦСКА.
" Представете си, че сте почитател на Бенфика или Спортинг, двата гранда на Лисабон, и не сте сигурни дали подкрепяте верния тим, когато те се срещнат. Объркано, а? Така ще се усещат почитателите на ЦСКА - най-големият клуб в България ", стартира материалът.

" Всичко стартира, когато ЦСКА разгласи банкрут през 2016 година. В резултат на това, клубът бе пратен при дилетантите с административно решение. Когато новият сезон бе тъкмо зад ъгъла, емблемата на българската столица остана в елита, откакто се реализира договорка с Литекс от Ловеч. Това не зарадва най-радикалните почитатели, които взеха решение да основат ЦСКА 1948, който започва от ниските дивизии и 4 години по-късно доближи до Първа лига. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР