Порталът TMZ задейства всички аларми като обяви, че 73-годишният Ричард

...
Порталът TMZ задейства всички аларми като обяви, че 73-годишният Ричард
Коментари Харесай

Ричард Гиър приет спешно в болница

Порталът TMZ задейства всички аларми като разгласи, че 73-годишният Ричард Гиър е бил признат незабавно за 24 часа в болница в Мексико заради пневмония, написа уеб сайтът Защото.

Информацията беше доказана от брачната половинка му Алехандра Гиър, която въпреки всичко акцентира, че макар уплахата, „ най-лошото е минало “.

„ Събудих се тази заран и видях всичките ви загрижени известия. Той се възвръща и през днешния ден се усеща доста по-добре “, разяснява брачната половинка на артиста в профила си в Instagram.

Заболяването на артиста пристигна единствено няколко дни откакто Алехандра отпразнува своя 40-ти рожден ден в компанията на брачна половинка си и техните две деца.

Семейството пътува до Мексико, по-специално до Пуерто Валярта – туристически град с към 200 000 поданици в щата Халиско, с цел да отпразнува 40-ия рожден ден на Алехандра.

Според TMZ артистът към този момент е имал „ неприятна кашлица “ още преди празника и тя се е влошавала, до момента в който не се наложило да отиде в болница, където е под наблюдаване.

Изданието не прецизира в кой ден артистът е постъпил в медицинския център.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР