Порталът Lada.Online публикува първите снимки на Lada Niva с дигитално

...
Порталът Lada.Online публикува първите снимки на Lada Niva с дигитално
Коментари Харесай

Дигитално табло за Lada Niva

Порталът Lada.Online разгласява първите фотоси на Lada Niva с цифрово табло, създадено от компанията от Толиати Тюн Авто. Засега това е единствено първообраз, а комерсиалната версия ще се появи напролет на 2021 година. Очаква се цената на опцията да бъде към 30 хиляди рубли - сума, равняваща се почти на 330 евро.

Цифровият инструментален клъстер към този момент е подготвен и сега Тюн Авто основава козирка за него. Засега той съществува единствено под формата на модел, отпечатан на 3D принтер, само че скоро ще бъде създадена серийната версия. Инсталирането и свързването на клъстера не изисква специфични модификации, а комплектът включва комутатор, който ви разрешава да изберете един от няколкото дизайна.
 Дигитално табло за Lada Niva

По краищата на клъстера има аналогови спешни лампи на главните системи на автомобила, които работят без значение от екрана. Те са планувани при положение, че цифровият екран ненадейно спре да работи. Самият екран е сертифициран и предпазен, само че при температура от -20 градуса по Целзий той " забавя малко " работата си, предизвестяват разработчиците.

През есента на 2020 година съветската компания CMGAISD пусна напълно цифрово табло за ръководството на Lada Vesta. Инсталирането му лишава 20 минути, а във връзка с функционалността клъстерът по нищо не отстъпва на фабричната аналогова версия. Опционна цена - 35 хиляди рубли (385 евро).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР