Porsche добави още един аксесоар към гамата си за лайфстайл

...
Porsche добави още един аксесоар към гамата си за лайфстайл
Коментари Харесай

Палатка за покрива на 911 струва 10 хиляди лева

Porsche добави още един аксесоар към гамата си за начин на живот аксесоари, който е подобаващ за почитателите на къмпинга навън. Германската компания трансформира 911 в съвременен кемпер като добави палатка на покрива му. Аксесоарът е дело на Porsche Tequipment и пасва на 911, Macan, Cayenne, Panamera и Taycan, без значение дали колите са оборудвани с греди на покрива или не.
`Палатка

Когато е сгъната, палатката идва в пластмасова кутия с аеродинамична форма, която да минимизира въздушното противодействие. В разгънато състояние, палатката разполага с два прозореца в профил и един на тавана, както и вграден матрак. От външната страна, формата копира силуета на 911, а логото на Porsche подсказва за произхода ѝ.
`Палатка

От компанията споделят, че разпъването на палатката е извънредно елементарно и за задачата е нужно да отворите капакът, който се подкрепя от два амортисьора и да я осигурите с четирите пръчки, които са в комплекта. Първите доставки се чака да стартират през месец ноември тази година, а цената на аксесоара е 4980 евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР