Porsche 911 991 GT3 RS е един от култовите модели

...
Porsche 911 991 GT3 RS е един от култовите модели
Коментари Харесай

Направи си сам: Porsche 911 GT3 RS от Porsche Boxster

Porsche 911 991 GT3 RS е един от паметните модели на марката и както най-вероятно може да се досетите, цените му доближават стотици хиляди левове. Изглежда, че когато въпреки всичко искаш да притежаваш такава кола, то няма какво да те спре, даже в случай че би трябвало да си я направиш самичък от налично Porsche Boxster.

Историята за репликата е споделена в група в обществените мрежи, като дружно с късото изложение има прикачени десетки фотоси от процеса на работа. Като за начало можем да забележим нормално Porsche Boxster, което бързо бива разглобено и остава единствено платформа за панелите на 911-ката.





Макар да не сме особени почитатели на репликите на коли, то можем да признаем, че тази се е получила изненадващо добре и даже по-снимки е мъчно да бъде различена от същинското GT3 RS. Причината за това е потреблението на истински или близки до истинските елементи, като да вземем за пример фарове, панели, джанти, табло и други. Можем да забележим даже и кора на мотора от Porsche 911, под която за жалост не се крие нищо и Boxster-а остава с мотора с който е излязъл от завода. Собственикът на плана, Пол Лукас, споделя, че прави това за наслаждение и има още няколко преправени машини, като да вземем за пример имитация на 911 GT3, още веднъж въз основата на Boxster и Ferrari 430 въз основата на Toyota MR2.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР