Порои ще ударят по-голямата част от страната днес, тъй като

...
Порои ще ударят по-голямата част от страната днес, тъй като
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Проливни дъждове ще засегнат страната, тъй като Великденските празници ще започнат с измиване

Порои ще ударят по-голямата част от страната през днешния ден, защото Великденските учебни ваканции стартират с измиване, споделят синоптиците.

The Met Службата споделя, че заклинанията на дъжда, който се простира на североизток, ще бъдат значителни на моменти и метеорологичните карти демонстрират, че най-сериозните дъждове ще бъдат в Югозападна Англия тази заран и в елементи от Йоркшир до обяд.

Уебсайтът на метеорологичната работа гласи: „ Валежи от дъжд настъпват на североизток, от време на време стават тежки и зимни в Шотландия. “ Картите, издадени от синоптиците във Ventusky, демонстрират, че Dartmoor ще види повече от 11 мм дъжд за три часа от към 6 сутринта и защото скоростта напразно надвишава 25 благи в час тук-там, дъждовната лента ще се реалокира на север.

Части от Поуис, в средата на Уелс, ще има дъждове през цялата заран, се споделя. Ивицата с ниско налягане бързо ще се реалокира на север и защото температурите остават ниски, може да падне като сняг в елементи от Тисайд и на Пенинските...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР