Порнографски уебсайтове спряха работа на територията на Хонконг в подкрепа

...
Порнографски уебсайтове спряха работа на територията на Хонконг в подкрепа
Коментари Харесай

Порно сайтове в Хонконг спряха работа в подкрепа на протестите

Порнографски уеб страници стопираха работа на територията на Хонконг в поддръжка на митингите, пишат западни медии. Целта е да накарат потребителите си да се включат в митингите против проектозакона, който ще разреши екстрадиции в Китай.

Сайтовете AV01 и ThisAV, налични на територията на Хонконг, заключиха достъпа до наличието си и разгласиха известия в обществените мрежи, с които приканват за митинг.
Хонконг анулира законопроекта за екстрадицията в Китай След вълната митинги, управляващите в града оповестиха, че препоръчаният закон за екстрадиция отпада
ThisAV пуснаха известие, в което приканват хората да се включат в “протестите на живот и смърт”, вместо да си “играят” в интернет.

AV01 от своя страна пропагандират: Правителството ви съобщи, системата ви съобщи, обществото ви съобщи, желаете ли да предадете себе си?

Освен порнографските уеб страници, над 100 разнообразни бизнеса в Хонконг също преустановиха работа, с цел да разрешат на чиновниците си да се включат в огромните демонстрации.

Според уредниците на митингите досега на тях са участвали към 2 млн. души. Това е най-голямата обществена проява в историята на града.
За тях Хонконг не е Китай Хиляди излязоха на митинг в отбрана на своята татковина, която от ден на ден замязва на своя Голям брат
Предложеният закон разрешава всеки, който е упрекнат в закононарушение, за което минималната присъда е седем години в пандиза, да може да бъде екстрадиран в Китай. Според критици и протестиращи това ще разреши злоупотреби с текстовете, с които да се отстранят политическите съперници на властта в страната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР