Порноактьорът Рон Джереми пледира, че е невинен пред съд в

...
Порноактьорът Рон Джереми пледира, че е невинен пред съд в
Коментари Харесай

Порнозвездата Рон Джереми се обяви за невинен по обвинения в изнасилване

Порноактьорът Рон Джереми пледира, че е почтен пред съд в Лос Анджелис по обвинявания в обезчестяване на три дами и полово посягане против четвърта жена в интервала 2014-2019 година , заяви Ройтерс.

Джереми, който е на 67 година, е измежду известните имена в порнографската промишленост. Кариерата му стартира през 70-те години на предишния век и се е снимал в над 2000 кино лентата за възрастни.

Съдия насрочи авансово чуване за 31 август, когато ще се реши дали има задоволително доказателства за правосъдно дело против Джереми.
На артиста, чието същинско име е Роналд Джереми Хаят, бе наложена мярка задържане под стража, сменена от шест милиона и шестстотин хиляда $ парична гаранция.

Според прокуратурата Джереми е изнасилил 25-годишна жена в жилище в Западен Холивуд през май 2014 година Сред обвиняванията против него са и два случая на полово посягане против две дами, на възраст надлежно 33 година и 46 година, в бар в Западен Холивуд през 2017 година и обезчестяване на една от тях. В четвърти случай Джереми изнасилил жена на 30 година в същия бар през юли 2019 година, твърди още прокуратурата.

Във вторник, когато бяха импортирани обвиняванията против него, Джереми написа в Туитър, че е почтен. " Нямам самообладание да потвърдя невинността си в съда! Благодаря на всички за поддръжката ", написа той.

Ако бъде приет за отговорен, порноактьорът може да бъде наказан на до 90 години отнемане от независимост. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР